ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Χ.Σάλτη για το ειδύλλιο με τον Ν.Οικονομόπουλο: «Το φλερτ ανάμεσά μας ήταν αληθινό»

«Μάλλον τότε, δεν ήμουν αρκετά έτοιμη για όλο αυτό που ζούσα»

Χ.Σάλτη για το ειδύλλιο με τον Ν.Οικονομόπουλο: «Το φλερτ ανάμεσά μας ήταν αληθινό»

Η Χριστίνα Σάλτη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο Dream Show 2, αλλά και στο φλερτ με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι αρχικά, ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι αδικήθηκε στον διαγωνισμό τραγουδιού.

«Γενικά, στη ζωή μου δεν θέλω να ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Δεν νιώθω ότι είμαι η κοπέλα που την έχουν αδικήσει. Θέλω να βελτιώνομαι, ώστε να γίνομαι ολοένα και καλύτερη. Μάλλον τότε, δεν ήμουν αρκετά έτοιμη για όλο αυτό που ζούσα. Η επιτυχία ή η αποτυχία σε κάτι είναι προσωπική μας ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

«Βλέποντάς τα τώρα, έπρεπε να εξελιχθώ και σαν καλλιτέχνιδα και σαν χαρακτήρας. Ήμουν πιο μαζεμένη, δεν ήμουν τόσο έτοιμη να εκτεθώ πολύ. Το παιχνίδι δεν μου έκανε κακό. Ίσα ίσα με έκανε πιο δυνατή. Βγαίνοντας από αυτό όμως, συνέχισα να κάνω οντισιόν. Δεν μου άνοιξε πόρτες, αλλά στη ζωή είναι όλα μαθήματα», συμπλήρωσε.

Τέλος, ρωτήθηκε για το βίντεο, στο οποίο ο Νίκος Οικονομόπουλος παραδέχεται δημόσια ότι υπήρχε φλερτ μεταξύ τους. «Έχουν περάσει χρόνια από τότε. Ήμασταν παιδιά. Ήταν κάτι αληθινό», θυμάται.

Δείτε μετά το 1:26

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να πω μόνο πως τον εκτιμώ πολύ, είναι υπέροχος άνθρωπος και του αξίζει η επιτυχία που έχει. Ήταν έτοιμος τραγουδιστής από τότε», πρόσθεσε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.