Ο γνωστός ουφολόγος Σκοτ Γουόρινγκ, ισχυρίζεται ότι «έπιασε» σε βίντεο έναν «εξωγήινο απαγωγέα», ο οποίος μάλιστα υποτίθεται ότι σβήνει και τη μνήμη των θυμάτων του.

Συγκεκριμένα, στο παρακάτω βίντεο, η γνησιότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί, φαίνεται μια παράξενη φιγούρα να περνάει στιγμιαία μπροστά από την κάμερα ασφαλείας κι αμέσως να εξαφανίζεται από το πλάνο.

Βέβαια, ο αρχικός χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο YouTube δεν μίλησε για εξωγήινους όπως ο Γουόρινγκ, αλλά έκανε λόγο για «φάντασμα, άγγελο ή πνεύμα».

Όμως σύμφωνα με τον ουφολόγο, πρόκειται για κλασική περίπτωση «αμοντάριστου υλικού από επίσκεψη εξωγήινων σε φάρμες ή ράντσα».

«Αναρωτιέμαι… είναι αυτό βίντεο του εξωγήινου αφού απαγάγει ένα μέλος της οικογένειας ή όχι;», σχολίασε ο συνωμοσιολόγος.

«Τα περισσότερα θύματα απαγωγής δεν θυμούνται τα γεγονότα επειδή η μνήμη τους έχει σβηστεί. Αυτή ίσως είναι η περίπτωση εδώ. Ο χαμένος χρόνος δεν μπορεί να διαπιστωθεί καθώς όλοι κοιμόντουσαν και δεν θα ήταν σε θέση να αισθανθούν το χρόνο που πέρασε», ανέφερε ο Γουόρινγκ, σίγουρος ότι πρόκειται για εξωγήινους.

Ωστόσο, ένας από τους σχολιαστές του βίντεο βρήκε μια πολύ πιο λογική εξήγηση για τη φιγούρα στο βίντεο από εκείνη του εξωγήινου απαγωγέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίσως, η κατά τον ουφολόγο Γουόρινγκ «εξωγήινη οντότητα» που πέρασε φευγαλέα μπροστά από το φακό της κάμερας ασφαλείας να ήταν απλά βάτραχος και τίποτα περισσότερο.