Άνδρας που «επισκέφθηκε την κόλαση» μας εξηγεί πως είναι (βίντεο)

Μοιράστηκε τη εμπειρία του στο Tik Tok!

Άνδρας που «επισκέφθηκε την κόλαση» μας εξηγεί πως είναι (βίντεο)

Ένας άνδρας υποστηρίζει ότι ταξίδεψε νοητικά στη κόλαση και μοιράζεται στο TikTok όσα απίστευτα είδε μπροστά στα μάτια του.

Μια απίστευτη «αποκάλυψη» ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες. Ο πάστορας Gerald Johnson (@geraldajohnson1) ρωτήθηκε από τους ακόλουθους του στο TikTok αν είναι «αλήθεια ότι είδε την κόλαση», με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι είδε «κόλαση» για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2016.

«Είδα την πραγματική κόλαση, ήμουν εκεί και δεν θα το ευχόμουν αυτό στον χειρότερο εχθρό μου. Δεν με νοιάζει τι μου έχει κάνει κάποιος. Δεν θα το ευχόμουν αυτό ούτε σε αυτούς», δήλωσε.

Στη συνέχεια, ο Τζόνσον περιέγραψε λεπτομερώς πώς ακριβώς βρέθηκε στην κόλαση εκείνη τη στιγμή.

Είπε ότι ένιωσε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και ότι «το πνεύμα του εγκατέλειψε το φυσικό του σώμα».

Και καθώς το πνεύμα του απομακρυνόταν από μέσα του, ισχυρίστηκε επίσης ότι νόμιζε ότι πήγαινε «προς τα πάνω», προφανώς στον ουρανό, επειδή πίστευε ότι «έκανε τόσο καλό σε αυτή τη ζωή» και ότι πήρε «θεάρεστες αποφάσεις». Ωστόσο, πήγε εντελώς προς τα κάτω, «κυριολεκτικά στο κέντρο της Γης».

Αν και αυτό που είδε ήταν «απερίγραπτο» και τον έκανε «συναισθηματικά φορτισμένο», εξήγησε ένα από τα πράγματα που είδε.

«Υπήρχε ένας άνδρας στα τέσσερα σαν σκύλος. Είχε καεί από το στέμμα του κεφαλιού του μέχρι τα πέλματα των ποδιών του και τα μάτια του ήταν πεταχτά.

Και το χειρότερο ήταν ότι είχε μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό του. Έτσι ήταν σαν σκύλος στην κόλαση», είπε ο Τζόνσον.

Μίλησε επίσης για ένα άλλο περιστατικό που είδε στην κόλαση και το οποίο συνεχίζει να τον προβληματίζει «μέχρι σήμερα».

Ο Τζόνσον περιέγραψε ένα μέρος της κόλασης όπου έπαιζε μουσική που τυχαίνει να είναι η ίδια μουσική που ακούνε οι άνθρωποι στις μέρες μας. Αλλά αντί για τους διασκεδαστές που τραγουδούσαν τις μελωδίες, ήταν οι «δαίμονες της μουσικής».

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound – Gerald Johnson
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.