ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

NASA: «Τα UFO μπορεί να είναι “μη φιλική” προηγμένη τεχνολογία από την Κίνα» λέει πρώην επικεφαλής

Παραμένει πεπεισμένος ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω

NASA: «Τα UFO μπορεί να είναι “μη φιλική” προηγμένη τεχνολογία από την Κίνα» λέει πρώην επικεφαλής

Ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα UFO θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα εξωγήινης ζωής, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχουν άλλες εξηγήσεις όπως αεροσκάφη από χώρες όπως η Κίνα.

Ο Δρ Thomas Zurbuchen, ο μακροβιότερος συνεργάτης της Nasa για τη Διεύθυνση Επιστημονικής Αποστολής, είπε ότι παραμένει πεπεισμένος ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω αφού διάβασε πολλές αναφορές και μίλησε σε μάρτυρες, ανέφερε η Telegraph σε δημοσίευμά της.

Αν και, είπε ότι είναι σημαντικό να εξετάσουμε πρώτα αν πρόκειται για κινεζικά κατασκοπευτικά μπαλόνια.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την υπόθεση που έχει προκύψει με τα κινεζικά μπαλόνια γιατί αν αγνοήσουμε αυτό που βλέπουμε τότε ξαφνικά θα εκπλαγούμε».

Ο ειδικός στα UFO έφυγε πρόσφατα από τη Nasa για το ETH Ζυρίχης στην πατρίδα του, την Ελβετία.

Πριν φύγει, εξέτασε ενδελεχώς τα στοιχεία για θεάσεις UFO, όπως μια φωτογραφία του 1952 που αφορά σε μία μαρτυρία πάνω από το Passaic, στο New Jersey.

Ο Δρ Zurbuchen πρόσθεσε: «Όχι μόνο μίλησα με πιλότους, αλλά μίλησα και με άτομα που έκαναν αναφορές για UFO και ήταν πραγματικά πεπεισμένοι. Πραγματικά ένιωσα ότι μου είπαν την υποκειμενική αλήθεια. Δεν έλεγαν ψέματα, δεν έφτιαχναν πράγματα. Νομίζω ότι μου έλεγαν αυτό που είδαν».

«Το ότι υπάρχουν ανεξήγητα φαινόμενα δεν είναι θέμα για μένα. Τι είναι και τι σημαίνουν και πώς αποδεικνύουμε ότι υπάρχουν είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερη δουλειά.

Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Αν προσεγγίσουμε την υπόθεση ψάχνοντας για αντικείμενα εξελιγμένης τεχνολογίας τότε μπορεί να μην είναι φιλικά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε. Θα μπορούσε να είναι τεχνολογία από άλλα μέρη στη Γη και αυτό θα ήταν πολύ τρομακτικό», τόνισε ο ίδιος.

«Θα μπορούσε να είναι ένα φυσικό φαινόμενο όπως τα φωτεινά σύννεφα, ή κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, και αυτό θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον ή θα μπορούσε να δείχνει κάποιο πρόβλημα στην κάμερα με την οποία απαθανατίζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.