Παράξενη θεωρία για το «Deja vu»: Πώς συνδέεται με τη ζωή μετά θάνατον; (βίντεο)

Η εξήγηση για το «φως στην άκρη του τούνελ»

Παράξενη θεωρία για το «Deja vu»: Πώς συνδέεται με τη ζωή μετά θάνατον; (βίντεο)

Πολλές φορές μπορεί κάποιος να ζήσει μια στιγμή και να νομίζει ότι την έχει βιώσει ξανά στο παρελθόν, αυτό δηλαδή που ονομάζεται «déjà vu».

Ωστόσο αν και οι θεωρίες γύρω από αυτό είναι πολλές, κανείς δεν ξέρει πώς και γιατί συμβαίνει.

Όμως ένας χρήστης του Tik Tok αναφέρει σε βίντεό του μια θεωρία την οποία -όπως υποστηρίζει- έχει διαβάσει και την βρήκε ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με όσα λέει, η θεωρία έχει να κάνει με τη ζωή μετά θάνατον και αν αυτή υπάρχει, ενώ εξηγεί και το «φως στην άκρη του Τούνελ».

Συγκεκριμένα, ο TikToker Brandon Monhollen απαντώντας σε ερώτηση ακολούθου του για το ποια είναι η πιο περίεργη θεωρία συνομωσίας που έχει ακούσει απάντησε:

«Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος αν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, αλλά το διάβασα πριν από περίπου έξι μήνες».

«Η θεωρία αυτή ανέλυε την ζωή μετά θάνατον και τι γίνεται με το φως στο τέλος του τούνελ. Το φως αυτό είναι για ένα άλλο νοσοκομείο. Εκεί γεννιόμαστε και ο μόνος λόγος που βγαίνουμε κλαίγοντας είναι επειδή θυμόμαστε τα πάντα από την προηγούμενη ζωή μας και κλαίμε για το γεγονός ότι πεθάναμε και χάσαμε τα πάντα», τόνισε.

«Καθώς μεγαλώνετε και αρχίζετε να ξεχνάτε την προηγούμενη ζωή σας και επικεντρώνεστε στη ζωή που έχετε τώρα, κομμάτια μνήμης μένουν πίσω και αυτή η μνήμη προκαλεί déjà vu», συμπλήρωσε συνδέοντας τον θάνατο με το γεγονός ότι μερικές στιγμές νομίζουμε ή νιώθουμε ότι τις έχουμε ζήσει ξανά.

@brandonmonhollen #stitch with @0fficially_s ♬ original sound – Brandon Monhollen
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.