Πρώην Αμερικανός Πεζοναύτης αποκαλύπτει: «Είδαμε αμερικανικές ειδικές δυνάμεις να φορτώνουν εξοπλισμό σε ένα ΑΤΙΑ»

«Απείλησαν να μας σκοτώσουν»

Πρώην Αμερικανός Πεζοναύτης αποκαλύπτει: «Είδαμε αμερικανικές ειδικές δυνάμεις να φορτώνουν εξοπλισμό σε ένα ΑΤΙΑ»

Ένας πρώην Αμερικανός πεζοναύτης ισχυρίζεται ότι αυτός και πέντε συνάδελφοί του είδαν έναν ιπτάμενο δίσκο σε σχήμα οκταγώνου να φορτώνεται με όπλα ενώ υπηρετούσε στην Ινδονησία το 2009, ενώ απειλήθηκε υπό την απειλή όπλων  άλλες  αμερικανικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.

Η περίεργη  ιστορία έρχεται αφού ένας πληροφοριοδότης της Αεροπορίας των ΗΠΑ από το γραφείο UAP της αμερικανικής κυβέρνησης αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους ένα τουλάχιστον σκάφος εξωγήινης προέλευσης.

Ο Michael Herrera ήταν 20 ετών όταν  στάλθηκε σε ανθρωπιστική αποστολή του Ναυτικού των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του σεισμού και του τσουνάμι της Σουμάτρα το 2009 που κατέστρεψαν την περιοχή.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην  DailyMail.com, ισχυρίζεται ότι ενώ φρουρούσε προμήθειες  έξω από την πόλη Padang τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, η εξαμελής μονάδα του παρατήρησε  ένα αιωρούμενο οκταγωνικό σκάφος σε προφανή χρήση από τις δυνάμεις των ΗΠΑ.

 «Το σκάφος περιστρεφόταν με δεξιόστροφη κίνηση ενώ άλλαζε χρώματα. Είχε ένα ηχητικό βουητό, σαν τον ήχο ενός μετασχηματιστή ή ενός ενισχυτή κιθάρας. Ήταν ένα οκταγωνικό σχήμα με μια πυραμίδα στην κορυφή του που ήταν μαύρη», είπε ο Herrera.

Μετά από 14 χρόνια σιωπής, ο Herrera τον Απρίλιο κατέθεσε ενόρκως στην κυβερνητική ομάδα έρευνας UFO, στο Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλους τους τομείς (AARO), καθώς και σε μια επιτροπή της Γερουσίας.

Εκεί περιέγραψε το  ιστορικό της υπηρεσίας του στα τέσσερα χρόνια και στοιχεία για το περιστατικό μαζί με  ένα άλλο μάρτυρα  ο οποίος όμως  αρνήθηκε να μιλήσει, λέγοντας ότι «δεν άξιζε τη ζωή μου ούτε έβαζε σε κίνδυνο την οικογένειά μου».

Όμως ο Ερέρα, 33 ετών, δεν έχει τεκμηρίωση ή φωτογραφίες του ίδιου του περιστατικού.

Με καταγωγή από το Ντένβερ ο Ερέρα  εντάχθηκε στους πεζοναύτες μόλις από το γυμνάσιο. Υπηρετούσε για λιγότερο από δύο χρόνια όταν αναπτύχθηκε στις Φιλιππίνες ως μέλος της 31ης Μονάδας Ναυτικής Εκστρατείας για να βοηθήσει στη διανομή βοήθειας στον απόηχο ενός τυφώνα.

Όταν ένας σεισμός 7,6 Ρίχτερ έπληξε τη Σουμάτρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, το 2ο Τάγμα του, αναδρομολογήθηκε για να βοηθήσει στη φύλαξη ελικοπτέρων γύρω από την πόλη Padang, που κατακλύζεται από τη βία και  τοπικούς αντάρτες.

Γύρω στις 8 Οκτωβρίου, αυτός και πέντε πεζοναύτες αποβιβάστηκαν σε ένα ξέφωτο στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλης από ένα ελικόπτερο CH-53 και ανέβηκαν 900 πόδια σε μια κορυφογραμμή για να πάρουν τις θέσεις τους για την επερχόμενη ρίψη  των προμηθειών , είπε ο Herrera.

Τότε ήταν που εντόπισε ένα παράξενο αντικείμενο στη ζούγκλα στην άλλη πλευρά του λόφου.

«Μπορούσα να δω κάτι να κινείται και να περιστρέφεται. Άλλαζε χρώματα από ένα πολύ ανοιχτό γκρι ματ σε ένα πολύ σκούρο ματ μαύρο», είπε.

Παραδόξως, είπε, δεν τους είχαν δοθεί ασύρματοι , έτσι αντί να το καλέσουν κατέβηκαν στο λόφο σε σχηματισμό για να ερευνήσουν, ενώ ο Ερέρα τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο στην κάμερά του στην Panasonic.

«Το πράγμα ήταν τεράστιο, στο μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου», είπε ο Ερέρα στην DailyMail.com.

Ο Ερέρα ισχυρίστηκε ότι όταν αυτός και οι πέντε σύντροφοί του έφτασαν σε απόσταση 150 ποδιών από το σκάφος, έπεσαν σε ενέδρα οκτώ ανδρών που φορούσαν ολόμαυρο καμουφλάζ, αλεξίσφαιρα γιλέκα, κρατούσαν τουφέκια M4 με εξαρτήματα νυχτερινής όρασης υψηλής ποιότητας από αυτά που δίνονται σε επίλεκτα αμερικανικά στρατεύματα.

«Τράβηξαν  τα όπλα τους πάνω μας», είπε. «Μπορούσαμε να ακούσουμε τους μοχλούς ασφαλείας των όπλων τους να απασφαλίζουν».

«Ποιοι  είστε εσείς; Τι κάνετε εδώ;» δύο από αυτούς φώναξαν.

«Είπαν ότι δεν έπρεπε να είμαστε εκεί και ότι θα μπορούσαν να μας σκοτώσουν».

Καθώς οι άνδρες συνέχισαν να τους απειλούν, πήραν τα όπλα των πεζοναυτών, πέταξαν τα πυρομαχικά τους και έλεγξαν τις στρατιωτικές τους ταυτότητες, ο Herrera είπε ότι είδε άλλους να φορτώνουν «μεγάλα κιβώτια όπλων» και άλλα κοντέινερ από τροποποιημένα φορτηγά Ford F350 σε μια πλατφόρμα κάτω από το σκάφος.

«Όταν τα δύο τελευταία φορτηγά ολοκλήρωσαν την εκφόρτωση και έφυγαν, το κάτω μέρος της πλατφόρμας ανέβηκε από το έδαφος σε περίπου 10 πόδια και το σκάφος κατέβηκε για να το συναντήσει και ενώθηκε σε ένα κομμάτι», είπε.

Σηκώθηκε από το έδαφος και λίγο πιο πέρα από τα δέντρα, μετά εκτοξεύτηκε στα αριστερά μας προς τον ωκεανό με περίπου 4.000 μίλια την ώρα.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό συμβαίνει. Από μια κατάσταση πλήρους ακινησίας και αιώρησης, δεν έβγαζε κανέναν ήχο σαν ηχητικό μπουμ, εκτοξεύτηκε κυριολεκτικά χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό ρεύμα αέρος στα γύρω δέντρα».

Ο Ερέρα είπε ότι οι οκτώ στρατιώτες τους έδωσαν πίσω τα όπλα λέγοντας πώς θα μπορούσαν να τους σκοτώσουν.

«Μόλις περάσαμε το λόφο, μας είπαν να φύγουμε από εδώ και να μην κοιτάξουμε πίσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.