Δ.Γάκης: «Δεν υπάρχει περίπτωση δημιουργίας τείχους ανοσίας – Αυτό είναι αγυρτεία και τσαρλατανισμός»

Δ.Γάκης: «Δεν υπάρχει περίπτωση δημιουργίας τείχους ανοσίας – Αυτό είναι αγυρτεία και τσαρλατανισμός»

Ο γιατρός και πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, αναφέρθηκε στη νέα έκθεση του CDC, σύμφωνα με την οποία οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν την μετάλλαξη Δέλτα όπως και οι ανεμβολίαστοι.

Όπως τονίζει ο γιατρός σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «δεν υπάρχει περίπτωση δημιουργίας τείχους ανοσίας με εμβόλιο που δεν σταματά την μετάδοση».

Όσα αναφέρει:

«Και η αποκάλυψε από το CDC: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το στέλεχος Δέλτα όπως οι ανεμβολίαστοι.

Σαν κεραυνός ήλθε η επιβεβαίωση όσων λέω, από τις αρχές του χρόνου, ότι οι εμβολιασμένοι που μολύνονται (τώρα από το στέλεχος Δέλτα), έχουν υψηλό ιικό φορτίο στον ρινοφάρυγγα και μεταδίδουν όπως οι ανεμβολίαστοι!

Αυτά γράφει σε έγγραφό της η διευθύντρια του CDC, Dr. Rochelle P. Walensky.

Το στέλεχος Δέλτα είναι πιο μεταδοτικό από τους ιούς του MERS, του SARS, του EMBOLA, του Κοινού Κρυολογήματος, της Εποχικής Γρίπης, της Ευλογιάς και είναι τόσο μεταδοτική όπως η ανεμοβλογιά γράφει η Dr. Rochelle P. Walensky.

Η είδηση δημοσιεύτηκε σε WSJ και New York Times.

Δεν υπάρχει περίπτωση δημιουργίας τείχους ανοσίας με εμβόλιο που δεν σταματά την μετάδοση, (ένας μολυσμένος εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος μεταδίδει σε 8 άτομα) αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από την είδηση.

Σταματείστε λοιπόν τον Μύθο του τείχους ανοσίας. αυτό είναι αγυρτεία και τσαρλατανισμός, κύριοι…

Υ.Γ. Θυμάμαι, στο Δημοτικό, όταν εμφανίστηκε στην τάξη η ανεμοβλογιά, όλα τα παιδάκια κολλήσαμε μέσα σε λίγες ημέρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.