ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η λύση όταν θες να κάνεις γυμναστική αλλά…βαριέσαι!

Αυτή είναι η λύση όταν θες να κάνεις γυμναστική αλλά…βαριέσαι!

Όλοι μας έχουμε δύσκολες μέρες, μέρες που νιώθουμε κουρασμένοι και που το να κάνουμε γυμναστική μας φαίνεται γολγοθάς. Μπορεί να φαντάζει δύσκολο το να πείσουμε τον εαυτό μας να σηκωθεί από τον καναπέ ωστόσο δεν είναι ακατόρθωτο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με το να ακολουθήσουμε τις παρακάτω συμβουλές.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα κάνουμε γυμναστική:

Το πρώτο βήμα για να πείσουμε τον εαυτό μας να σηκωθεί από τον καναπέ και να βγει έξω είναι να μην σκεφτόμαστε ότι θα πάμε για να κάνουμε γυμναστική. Το να το συζητάμε συνεχώς και να σκεφτόμαστε τη ζέστη ή τον ιδρώτα που έχουμε να ρίξουμε μας χαλάει περισσότερο τη διάθεση.

Άρα τι κάνουμε; Ντυνόμαστε, βγαίνουμε από το σπίτι και όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους.

Μπορούμε να οργανώσουμε τα αθλητικά μας ρούχα:

Καλό είναι να έχουμε έτοιμα τα αθλητικά μας ρούχα από την προηγούμενη ημέρα ώστε να μην χρησιμοποιήσουμε τη δικαιολογία «δεν έχω ρούχα, δεν πάω γυμναστήριο».

Μπορούμε να πάμε γυμναστήριο με έναν φίλο:

Το να γυμναζόμαστε παρέα με φίλο έχει τα καλά του έχει τα κακά του. Τα άσχημα είναι ότι οι επιδόσεις μας μπορεί να μη συμβαδίζουν και να μας κρατούν λίγο πίσω ή να μας πιέζουν να πάμε λίγο μπροστά αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να μας στηρίξει ψυχολογικά και να μας παροτρύνει να πάμε στο γυμναστήριο τις ημέρες που βαριόμαστε. Οπότε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση ας του κάνουμε ένα τηλέφωνο.

Ας θυμόμαστε πως η άσκηση είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε:

Καθημερινά μας κατακλύζει το άγχος και το στρες. Η γυμναστική, η υγιεινή διατροφή και ο ύπνος είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούμε να οργανώσουμε. Επίσης, πρέπει πάντα να θυμόμαστε τον λόγο που ξεκινήσαμε τη γυμναστική.

Να έχουμε ένα κίνητρο και να σκεφτόμαστε ότι τη κάνουμε γιατί θέλουμε και γιατί εμείς την επιλέξαμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.