ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ήξερες; Αυτός είναι ο λόγος που ξυπνάς πρησμένη κάθε πρωί!

Το ήξερες; Αυτός είναι ο λόγος που ξυπνάς πρησμένη κάθε πρωί!

Όταν κοιμάσαι με άδειο στομάχι, το επόμενο πρωί είναι αυτή η στιγμή που νιώθεις πιο αδύνατη από ποτέ. Τι γίνεται όμως, όταν συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο; Τι γίνεται όταν ξυπνάς και είσαι περισσότερο πρησμένη από ότι ήσουν όταν έπεσες για ύπνο; Υπάρχουν όμως τρόποι για να ανακουφιστείς αποτελεσματικά!

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις γιατί ξυπνάς και νιώθεις φουσκωμένη τα πρωινά μία όμως από τις μεγαλύτερες αιτίες είναι η αφυδάτωση. Η κατακράτηση νερού συσχετίζεται συνήθως με τη φλεγμονή, η οποία προκαλείται από το σχηματισμό υγρών στο κυκλοφορικό σου σύστημα, στις κοιλότητες και / ή στους ιστούς του σώματος.

Εάν δεν πιείς αρκετό νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανεξάρτητα από το επίπεδο δραστηριότητάς σου, οδηγεί σε κατακράτηση νερού.

Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Ξεκίνα να πίνεις νερό μόλις ξυπνήσεις για να βοηθήσεις να «ξεπλύνεις» το πεπτικό σου σύστημα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσπάθησε να πίνεις αρκετό νερό για να διατηρήσεις τα ούρα σου σε ένα ανοικτό κίτρινο χρώμα.

Μπορείς επίσης να σκεφτείς για την προσθήκη ενός συμπλήρωμα ινών στο πρωινό σου. Το νερό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάς κατά την διάρκεια της ημέρας, καθώς βοηθάει σε πολλά περισσότερα πράγματα (από όσα νομίζεις) στον οργανισμό σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.