ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Τα λένε χωρίς ντροπή: «Έπρεπε να φοράνε μάσκα όσοι έτρεχαν να σωθούν από τη φωτιά» λέει ο «ειδικός» Θ.Βασιλακόπουλος

Τα λένε χωρίς ντροπή: «Έπρεπε να φοράνε μάσκα όσοι έτρεχαν να σωθούν από τη φωτιά» λέει ο «ειδικός» Θ.Βασιλακόπουλος

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ενοχλήθηκε με τους κατοίκους της Εύβοιας που έτρεχαν να σωθούν και δεν φορούσαν μάσκα!

Την ώρα που η φωτιά έκαιγε τα σπίτια τους και αυτοί έτρεχαν στα φέρι μποτ για να σωθούν ο «ειδικός» της κυβέρνησης Θ.Βασιλακόπουλος, θεωρεί πως θα έπρεπε να τους απασχολεί περισσότερο ο κορωνοϊός.

«Έβλεπα λοιπόν τους ανθρώπους μέσα στο ferry-boat. Μέσα εκεί λοιπόν συνωστίζονταν χιλιάδες άνθρωποι για να σωθούν. Εκεί έπρεπε όλοι να φοράνε μάσκες και για να προστατευτούν από τη φωτιά και για τον κορωνοϊό. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη στιγμή όταν τρέχεις να σωθείς, αλλά όλοι πρέπει να φοράμε μάσκα», είπε χαρακτηριστικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα και για τις φωτιές στα κανάλια εμφανίζονται οι ίδιοι «ειδικοί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.