Dr Laurent Montesino: «Μπήκαμε σε δικτατορία – Σκοπός είναι να σκλαβώσουν και να υποδουλώσουν τον πληθυσμό»

Dr Laurent Montesino: «Μπήκαμε σε δικτατορία – Σκοπός είναι να σκλαβώσουν και να υποδουλώσουν τον πληθυσμό»

Παγκόσμιο είναι το φαινόμενο της καταπάτησης των ελευθεριών του ανθρώπου στο όνομα ενός ιού, καθώς οι κυβερνήσεις επιβάλουν υποχρεωτικούς (άμεσους ή έμμεσους) εμβολιασμούς, ώστε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα», χωρίς βεβαίως να μπορέσουν να τα αιτιολογήσουν επιστημονικά. Σε αυτά τα δυστοπικά μέτρα αντιδρούν ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες, ανάμεσα τους και ο Γάλλος ιατρός, Laurent Montesino.

Ο Dr Laurent Montesino στο Νοσοκομείο Bichat καταγγέλλει: «μπήκαμε σε δικτατορία, αυτό που συμβαίνει δεν έχει κανένα υγειονομικό κίνητρο. Ο σκοπός είναι να σκλαβώσουν, υποδουλώσουν τον πληθυσμό. Γιατί; Δεν ξέρω. Καλώ όλους τους Γάλλους να συνειδητοποιήσουν αυτό που συμβαίνει και να σκεφτούν.

Kαλώ ειδικότερα τους γιατρούς: Ξυπνάτε, μην παραδίδεστε στον ύπνο ανοίξτε τα μάτια σας, κάνετε τις δικές σας έρευνες».

Για τους νοσηλευτές, τους υγειονομικούς λέει: «Eίναι αυτοί της πρώτης γραμμής που πολεμούν χωρίς τα απαραίτητα μέσα και τους ενοχοποιούν! Τι ντροπή! Φτάνει πια…. Για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα δεχθώ ποτέ να χάσω την ελευθερία μου και την αυτοδιάθεση του σώματός μου».

Τέλος, μιλάει για δικτατορική κυβέρνηση, τυραννία.

Ο Ιατρικός Σύλλογος ως ήταν αναμενόμενο, τον κατήγγειλε, τον μήνυσε και δεν θα μπορεί πλέον ν’ ασκεί το λειτούργημά του για 2 μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.