ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Παυλάκης: «Ποια επανάσταση; Των γραφικών; Θα εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά και δεν θα ανοίξει ρουθούνι»! (βίντεο)

Γ.Παυλάκης: «Ποια επανάσταση; Των γραφικών; Θα εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά και δεν θα ανοίξει ρουθούνι»! (βίντεο)

Όπως όλα δείχνουν στο τραπέζι των «ειδικών» βρίσκεται για τα καλά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των παιδιών ανέφερε ο ερευνητής ιατρός στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης και στενός συνεργάτης της ομάδας των Ελλήνων επιδημιολόγων της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, χαρακτηρίζοντας υποτιμητικά «γραφικούς» όσους διαμαρτύρονταν για την αφαίρεση των δικαιωμάτων τους λόγω πανδημίας στην πλατεία Συντάγματος και τις άλλες πόλεις της Ελλάδας!

Υποτιμώντας την αντίδραση των πολιτών εμπρός σε όλα αυτά που γίνονται, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ακούγονται απαράδεκτες απόψεις πως θα γίνει επανάσταση αν επιχειρηθεί γενικός εμβολιασμός μαθητών (σ.σ.: υποχρεωτικός εμβολιασμός). Η γνώμη μου είναι πως δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Η ελληνική κοινωνία θα καταλάβει την αναγκαιότητα. Τα ίδια ακούγαμε και για τις μάσκες με τους γραφικούς στο Σύνταγμα. Οι μάσκες είναι εδώ και βοηθάνε».

Σε τί ακριβώς βοηθάνε πλέον, αφού υποτίθεται ότι οι εμβολιασμένοι δεν θα της χρειάζονταν και θα κερδίζαμε την ελευθερία μας αν εμβολιαζόμασταν, δεν μας είπε…

Πλέον υποτιμάνε χωρίς ενδοιασμούς και ζωντανά στον «αέρα» την αντίδραση της κοινωνίας!

Ναι, είναι ο ίδιος που έλεγε τον Μάρτιο ότι «Τον επόμενο μήνα θα έχουμε 3.000 νεκρούς από κορωνοϊό»!

Δείτε στο 6.40:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.