ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεσαίωνας: «Ποινικά επιλήψιμο να εκφέρει γιατρός λόγο που δεν είναι συμβατός με τις κεντρικές οδηγίες» λέει ο Γ.Κεχρής

Μεσαίωνας: «Ποινικά επιλήψιμο να εκφέρει γιατρός λόγο που δεν είναι συμβατός με τις κεντρικές οδηγίες» λέει ο Γ.Κεχρής

Εποχές Μεσαίωνα ζει η Ελλάδα, καθώς υπάρχει μια προσπάθεια φίμωσης των φωνών που διαφωνούν με το κυβερνητικό, επίσημο, αφήγημα, ακόμη και εάν τελικά αυτές έχουν δίκιο.

Ο χειρούργος Γιάννης Κεχρής, μιλώντας σήμερα στο ΟΡΕΝ υποστήριξε πως το να λέει κάποιος γιατρός δημοσίως μια γνώμη η οποία δεν ταιριάζει με το επίσημο αφήγημα είναι «ποινικά επιλήψιμο».

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά σε αυτό, το οποίο πλέον και διεθνείς οργανισμοί, παραδέχονται, ότι δηλαδή και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό, εκείνος, αφού επέμεινε στο θεώρημα της ανοσίας της αγέλης, κάτι που πλέον έχει καταρριφθεί, ο Γ.Κεχρής είπε:

«Είναι ανεπίτρεπτο κάποιος γιατρός να βγαίνει και να εκφέρει δημόσιο λόγο, που δεν είναι συμβατός με τις διεθνείς ιατρικές κατευθυντήριες οδηγίες.

Είναι ιατρικώς αντιδεοντολογικό, αυτό που κάνει, και ποινικά επιλήψιμο.

Ένας γιατρός οφείλει να εκφράζεται στους ασθενείς του και να ασκεί την ιδιωτική του ιατρική, όχι με βάση την προσωπική του εμπειρία, αλλά με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε στον Γ.Κεχρή πως η επιστήμη βασίζεται στην αμφισβήτηση και στην έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.