ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών Ζ.Μπέχλης για υποχρεωτικό εμβολισμό ΕΔ: «Ούτε ο Ερντογάν τέτοια δολιοφθορά»

Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών Ζ.Μπέχλης για υποχρεωτικό εμβολισμό ΕΔ: «Ούτε ο Ερντογάν τέτοια δολιοφθορά»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών, πλοίαρχος του ΠΝ και στρατιωτικός γιατρός, τ.διευθυντής της Β’Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, νυν πρόεδρος του «Κινήματος 21», Ζώης Μπέχλης, αποκαλύπτει σε αποκλειστική συνέντευξη στον διευθυντή του pronews.gr, Τάσο Γκουριώτη ότι το «συνδικάτο των εμβολίων» της νυν κυβέρνησης είχε προσπαθήσει από το 2009 να προχωρήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά χωρίς επιτυχία, τότε!

Και καταγγέλλει ότι «Ούτε ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα μπορούσε να κάνει τέτοια δολιοφθορά στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όπως αυτή που συμβαίνει τώρα με τον επιχειρούμενο αναγκαστικό εμβολιασμό».

Τα κυριότερα σημεία της μαρτυρίας του πλοιάρχου Ζώη Μπέχλη:

– Τσιόδρας και Κοτζαμάνης είχαν προσπαθήσει και το 2009 να εμβολιάσουν μαζικά το στράτευμα

– Να διερευνηθεί από εισαγγελέα πόσοι εμβολιασμένοι πέθαναν στο ΝΝΑ

– Σε στρατιωτικό νοσοκομείο τρεις εμβολιασμένοι αξιωματικοί παρουσίασαν σπανιότατη ασθένεια

– Ζητώ από εισαγγελέα να διερευνηθεί ο μέσος όρος ηλικίας των θανάτων εμβολιασμένων

– Ούτε ο Ερντογάν δεν θα έκανε τέτοια δολιοφθορά στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

– Το Κίνημα 21 προσφεύγει στον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας για την αναγκαστική αργία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.