ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρίτη δόση εμβολίου: «Πάμε στο άγνωστο χωρίς επιστημονικά δεδομένα» δηλώνει η επικεφαλής του CDC στις ΗΠΑ!

Τρίτη δόση εμβολίου: «Πάμε στο άγνωστο χωρίς επιστημονικά δεδομένα» δηλώνει η επικεφαλής του CDC στις ΗΠΑ!

Με βάρκα την ελπίδα που λέει και το τραγούδι μας πηγαίνουν σε τρίτη δόση εμβολίων οι κυβερνώντες και αυτό είναι το πιο φοβερό καθώς από τις πιο επίσημες πηγές δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για το ότι πρέπει να γίνει αυτή η δόση.

Ο ίδιος ο Τ.Μπάιντεν πιέζει για ενισχυτικές δόσεις εμβολίων γιατί στοιχεία δείχνουν ότι η προστασία από τα εμβόλια κατά της Covid-19, τα οποία έχουν εγκριθεί στις ΗΠΑ, αρχίζει να φθίνει μήνες μετά τον εμβολιασμό αλλά είναι η ίδια η επικεφαλής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών, Δρ Ροσέλ Γουαλένσκι που εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό να δηλώνει ότι η τρίτη δόση βασίζεται στην “Ελπίδα και όχι σε δεδομένα για την χορηγησή της”!

Και συνέχισε λέγοντας: ” Τα δεδομένα που προέρχονται από άλλες χώρες δείχνουν ότι η προστασία των Pfizer και Moderna μειώνεται μετά από λίγο καιρό και καθώς άλλεχς χώρες πηγαίνουν σε τρίτη δόση έτσι σκοπεύουμε να κάνουμε και εμείς”.

“Πηγαίνουμε για την χορήγηση της τρίτης δόσης με την ελπίδα και όχι με δεδομένα γιατί δεν θέλουμε να ξανανέβουν τα κρούσματα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι θα περιορίσουμε την επέκταση”!

Και με αυτά τα δεδομένα σήμερα ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να υπογράψει εκτελεστική εντολή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του κορωνοϊού των ομοσπονδιακών υπαλλήλων αλλά και των εργοληπτών που έχουν συμβόλαια με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η εντολή Μπάιντεν θα αφορά όλους τους υπαλλήλους του εκτελεστικού τομέα , συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στον Λευκό Οίκο. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να εμβολιαστούν όσοι εργάζονται σε Ομοσπονδιακά Γραφεία και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων- συνολικά πάνω από 4.000.000 άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που θα δώσει “πάτημα” και στις διάφορες κυβερνήσεις και όλος ο πλανήτης θα πηγαίνει με βάση την “Ελπίδα”! Νέα επιστημονικά πρότυπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.