ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σοβαρό ενδεχόμενο για «λουκέτο» στο Νοσοκομείο της Δράμας λόγω των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Σοβαρό ενδεχόμενο για «λουκέτο» στο Νοσοκομείο της Δράμας λόγω των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Αναστάτωση επικρατεί στο Νοσοκομείο της Δράμας, καθώς λόγω των υποχρεωτικών εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για “λουκέτο” λόγω υποστελέχωσης.

Το νοσοκομείο, όπως λένε, είναι υποστελεχωμένο και με τις αναστολές εργασίας υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να κλείσει έστω και προσωρινά, ενώ τονίζουν πως αυτή τη στιγμή η λειτουργία του κρίνεται από οριακή έως επισφαλής.

Επίσης, δίνουν στοιχεία από το προσωπικό που εργάζεται στις κλινικές και ζητούν από τους αρμοδίους άμεσες παρεμβάσεις.

Στο «κόκκινο»

Αναλυτικά όσα αποφάσισε ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας κατά τη Γενική Συνέλευση:

«Είναι γνωστό σε όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και στην τοπική κοινωνία της Περιφέρειας Δράμας από την έναρξη της πανδημίας ότι το Γ.Ν. Δράμας είναι ένα τραγικά υποστελεχωμένο νοσηλευτικό ίδρυμα, που βιώνει την τελευταία δεκαετία μια σταδιακή αλλά συνεχιζόμενη υποβάθμιση της λειτουργίας του. Εμείς, ως σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών εδώ και 1,5 χρόνο και με αφορμή την πανδημία, κάναμε με κάθε τρόπο γνωστό το πρόβλημα και ζητήσαμε επανειλημμένα τη στήριξη της λειτουργίας του νοσοκομείου με μόνιμους γιατρούς και λοιπό προσωπικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τίποτα από όσα ζήτησαν δεν έγινε και έτσι με την τελευταία ανακοίνωσή τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας παρέμβαση από το υπουργείο για να σωθεί το νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.