ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξέσπασμα υγειονομικών: «Γιατί κρύβετε την αλήθεια με τoν ρόλο Τσιόδρα; – Θυμάστε τα εμβόλια Η1Ν1;»

Ξέσπασμα υγειονομικών: «Γιατί κρύβετε την αλήθεια με τoν ρόλο Τσιόδρα; – Θυμάστε τα εμβόλια Η1Ν1;»

Έκρηξη υγειονομικών που μπαίνουν σε αναστολή εργασίας και εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους στον διοικητή του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, αποτυπώνει βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι υγειονομικοί οι οποίοι έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας επειδή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους στον διοικητή νοσοκομείου λέγοντας:

«Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουμε;» αναρωτήθηκε μία υγειονομικός.

«Δεν κόλλησα ούτε μια φορά με αυτές τις μάσκες της πλάκας», αναφέρει άλλη υγειονομικός η οποία επίσης έχει τεθεί σε αναστολή εργασίας. .

«Γιατί κρύβετε την αλήθεια;», ρώτησαν κάποιοι άλλοι ενώ γίνεται αναφορά και στον Σωτήρη Τσιόδρα για την «περίφημη» υπόθεση των εμβολίων Η1Ν1:

«Υπάρχουν κι άλλοι επιστήμονες που λένε άλλα πράγματα. Οι πληρωμένοι τα λένε αυτά που παίρνουν τις έρευνες μέσω Pfizer. Θυμόμαστε και τον κ. Τσιόδρα με τα εμβόλια Η1Ν1. Από τότε ήθελαν να εμβολιάσουν τον κόσμο», τόνισε μία υγειονομικός και έδειξε την τσέπη της.

«Τα ΜΜΕ έχουν πάρει χρήματα για να λένε αυτά που υπαγορεύει η κυβέρνηση», συνέχισαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.