Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

ΗΠΑ: Θα δωρίσουν σε όλο τον κόσμο εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεων του Pfizer/BioNTech

ΗΠΑ: Θα δωρίσουν σε όλο τον κόσμο εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεων του Pfizer/BioNTech

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να αγοράσουν εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech και να τις δωρίσουν σε όλον τον κόσμο, όπως γράφει η εφημερίδα Washington Post, επικαλούμενη δύο μη κατονομαζόμενους αξιωματούχους.

Η πρωτοβουλία αυτή πρόκειται να ανακοινωθεί επισήμως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να συμπέσει με τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επιμένει ότι ο εμβολιασμός όλων είναι ο τρόπος για να νικηθεί ο νέος κορονοϊός. Οι Ηνωμένες Πολιτείες οργανώνουν μια διαδικτυακή σύνοδο κορυφής για την Covid-19 στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης.

Με βάση ένα προσχέδιο απόφαση που περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου Reuters, η Ουάσινγκτον πιέζουν τους ηγέτες όλου του κόσμου να υιοθετήσουν τους στόχους της για τον τερματισμό της πανδημίας, στους οποίους περιλαμβάνεται και ο εμβολιασμός του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το 2022.

Η εφημερίδα σημείωσε ότι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αγοράς των εμβολίων δεν είναι οι τελικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.