Τελικά, ήταν «μεγάλη μπουκιά» το Ιράν...

Απίστευτο – Εξωτερικοί σύμβουλοι πιέζουν τον FDA για χορήγηση τρίτης δόσης

Απίστευτο – Εξωτερικοί σύμβουλοι πιέζουν τον FDA για χορήγηση τρίτης δόσης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σε μια περίεργη ατραπό έχουν μπει στον FDA καθώς ομάδα ειδικών… εξωτερικών συμβούλων του ψήφισε υπέρ της χρήσης τρίτης, ενισχυτικής δόσης του εμβολίου για τους πολίτες άνω των 65 ετών, για όσους πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, καθώς και για τους υγειονομικούς και όσους λόγω της εργασίας τους είναι εκτεθειμένοι σε υψηλό ρίσκο μετάδοσης του κορωνοϊού, όπως οι εκπαιδευτικοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ειδικοί δεν συνιστούν τη χρήση τρίτης δόσης σε όλους τους πολίτες άνω των 16 ετών με μεγάλη πλειοψηφία και η θέση τους θα ληφθεί υπόψη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων στη λήψη της τελικής απόφασης του στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Ήδη 2 εκατομμύρια ανοσοκατασταλμένοι Αμερικανοί έχουν λάβει την τρίτη δόση μετά από την έγκριση των αρχών τον περασμένο μήνα ενώ η κυβέρνηση Μπάιντεν πιέζει για τη χορήγησή της λόγω των αυξημένων νοσηλειών και τους θανάτους που προκαλεί η μετάλλαξη Δέλτα στις ΗΠΑ.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.