Η «απολογία»-κατηγορώ του προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών πλοιάρχου Ζώη Μπέχλη στον ΙΣΑ για τα εμβόλια

Η «απολογία»-κατηγορώ του προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών πλοιάρχου Ζώη Μπέχλη στον ΙΣΑ για τα εμβόλια

Η «χειμαρρώδης» ομιλία του Πλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού, στρατιωτικού γιατρού και πρώην διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου, Ζώης Μπέχλης, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης κατά του υποχρεωτικού εμβολισμού, σε συγκέντρωση στην Αθήνα έφερε και τα… αντίποινα από τον ΙΣΑ (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών) καθώς τον εγκαλούν σε απολογία για το ζήτημα των εμβολίων.

«Είμαι ανεμβολίαστος και θα μείνω ανεμβολίαστος», είχε πει ο πλοίαρχος και μάλλον αυτό δεν άρεσε ενώ κάνοντας και μια επιπλέον νύξη σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρει πως τον εγκαλούν ως ιατρικός σύλλογος ενώ εξέφραζε πολιτικό λόγο καθώς ο πλοίαρχος είναι πρόεδρος του «Κινήματος 21».

«Πολλοί εμβολιάστηκαν, πολλοί διαφωνούν, όμως όλοι θα καταλάβουν ποια είναι η αλήθεια και την αλήθεια θα την καταλάβετε εάν δείτε τι πάνε να κάνουν με την αναστολή εργασίας στα παιδιά σας. Την ίδια ώρα που ο Μητσοτάκης, το κολλεγιόπαιδο, στέλνει τον γιό του να τσιλιμπουρδίζει στο Roland Garros με μερικές χιλιάδες ευρώ χαρτζιλίκι. Την ίδια ώρα απειλεί τα παιδιά του ελληνικού λαού με γενοκτονία και πείνα», είχε πει στην διαδήλωση ο στρατιωτικός γιατρός.

Η απάντηση στον ΙΣΑ του κ.Ζώη Μπέχλη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.