Εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού κάθε χρόνο προανήγγειλε ο CEO της Pfizer Α.Μπουρλά! – «Οι μεταλλάξεις δεν θα εξαφανιστούν»

Εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού κάθε χρόνο προανήγγειλε ο CEO της Pfizer Α.Μπουρλά! – «Οι μεταλλάξεις δεν θα εξαφανιστούν»

Ο CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά υποστήριξε πως είναι αρκετά πιθανό να εμβολιαζόμαστε κατά του κορωνοϊού κάθε χρόνο, εάν θέλουμε να επιστρέψουν στην «κανονικότητα».

«Το πιο πιθανό σενάριο κατ’ εμέ είναι ότι, επειδή ο ιός θα συνεχίσει να εξαπλώνεται και οι μεταλλάξεις δεν θα εξαφανιστούν, θα χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο αλλά μένει ακόμα να το δούμε. Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα» είπε ο Άλμπερτ Μπουρλά στο ABC.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι «μέσα στον επόμενο χρόνο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς»

«Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους καινούριες μεταλλάξεις του κορωνοϊού και έτσι πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τη ζωή μας αλλά θα κάνουμε κάθε χρόνο εμβόλιο» πρόσθεσε ο Μπουρλά.

Σχετικά με την ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και μετά την έγκρισή της από το Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για ηλικιωμένους και ευάλωτους, ο Μπουρλά είπε ότι είναι «ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. «Ανυπομονούμε να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε όλους αυτούς τους ευάλωτους ανθρώπους, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την πανδημία» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Α.Μπουρλά επιβεβαιώνει γι’ ακόμη μια φορά τα όσα έχουμε τονίσει εδώ και πολλούς μήνες στο pronews.gr ότι δηλαδή θα χρειάζεται εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού κάθε λίγους μήνες ή έστω κάθε χρόνο. Κάτι που διεγείρει ερωτήματα σχετικά με τα «προνόμια» των εμβολιασμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι δηλαδή δεν κάνουν για ένα χρόνο το εμβόλιο τους θα σταματούν να έχουν το πάσο Covid-19; Όσοι είναι υποχρεωμένοι να εμβολιαστούν για να πάνε στην εργασία τους (υγειονομικοί) θα πρέπει να εμβολιάζονται κάθε χρόνο αλλιώς θα απολύονται; Πώς ακριβώς θα είναι η νέα «κανονικότητα» στην οποία ο Α.Μπουρλά μας υπόσχεται πως θα επιστρέψουμε του χρόνου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.