ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δ.Κούβελας: «Οι κυβερνήσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων»!

Δ.Κούβελας: «Οι κυβερνήσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων»!

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, υποστήριξε σε συνέντευξη του ότι οι κυβερνήσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων.

Ο Δ.Κούβελας ο οποίος είναι καθηλωτικός σε κάθε του συνέντευξη μίλησε σε κυπριακό ΜΜΕ για τα μέτρα για τον Covid-19 και κυρίως γι’ αυτά τα οποία, όπως είπε, είναι «γελοία».

https://www.vimeo.com/631060227

«Στην Ελλάδα είχαν απαγορεύσει το υποβρύχιο ψάρεμα. Δηλαδή γιατί το έκαναν αυτό; Για να μην κινδυνεύσουν οι ροφοί;», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπήρξαν κάποιες ακρότητες, οι οποίες φτάνουν στα όρια του γελοίου και προφανέστατα ένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να σκεφτεί ότι τα άλλα μέτρα μπορεί να είναι λιγότερο γελοία. Άρα τα βλέπει όλα υπό ένα φάσμα ανεκδότου και όποτε μπορεί θα τα παρακάμψει».

Την «βόμβα» όμως την πέταξε στη συνέχεια, καθώς σε ερώτηση για το εάν αυτά τα μέτρα τα παίρνουν οι κυβερνήσεις για να κάνουν επίδειξη ισχύος είπε: «Δεν πρόκειται για μία απλή επίδειξη ισχύος. Νομίζω ότι οι κυβερνήσεις θέλουν πια να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων. Δεν θέλουν να υπάρχουν άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλουν όλοι να έχουμε μία συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία θα καθορίζεται από το πάτημα ενός κουμπιού ή μιας εντολής. Αυτό αφαιρεί το αυτεξούσιο του ανθρώπου που ο ίδιος ο Δημιουργός του έδωσε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.