ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Κ.Νταλούκας λέει πως κατέστρεψε τα παιδιά το lockdown: «Είναι όλα άρρωστα γιατί 18 μήνες δεν ήρθαν σε επαφή με ιώσεις»

Ο Κ.Νταλούκας λέει πως κατέστρεψε τα παιδιά το lockdown: «Είναι όλα άρρωστα γιατί 18 μήνες δεν ήρθαν σε επαφή με ιώσεις»

Σε μια ομολογία-σοκ προχώρησε ο Εκπρόσωπος των Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, Κωνσταντίνος Νταλούκας, καθώς υποστήριξε ότι τα παιδιά είναι όλα τώρα άρρωστα γιατί τους προηγούμενους 18 μήνες, λόγω του lockdown, «δεν ήρθαν σε επαφή με τις ιώσεις που έπρεπε», κάτι που τα έκανε εξαιρετικά ευάλωτα.

Ουσιαστικά το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν «προπονήθηκε» ως έπρεπε, ενώ οι μάσκες δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση.

«Έχουν χτυπήσει κόκκινο οι λοιμώξεις. Ευτυχώς η λοίμωξη αυτή τη στιγμή είναι ήπια, δηλαδή τα πιο πολλά παιδιά έχουν συνάχι ή βήχα, αλλά είναι και κάποια που έχουν και πυρετό και εμετούς. Όσο θα βαθαίνει ο χρόνος τόσο το πρόβλημα θα μεγαλώνει. Υπάρχουν κάποιοι ιοί που περνούν από τη μάσκα.

Τα παιδιά ήταν ένας πληθυσμός που 18 μήνες δεν είχε έρθει σε επαφή με τις ιώσεις που έπρεπε να έρθει και άρα με το που πήγαν στο σχολείο, στους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία αμέσως κόλλησαν και μάλιστα τα μικρότερα που δεν φορούν μάσκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βλέπουμε αυτό διότι τα παιδιά στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αυτή τη στιγμή βήχουν και έχουν συνάχι. Έχω δει μέχρι και ωτίτιδα που είχα να δω πάνω από 18 μήνες. Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας», είπε ο Κ.Νταλούκας σε τηλεοπτική εκπομπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.