ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ομολογία αποτυχίας: «Δεν θα κτίσουμε τείχος ανοσίας μέσω του εμβολιασμού – Στόχος η φυσική ανοσία» λέει ο Ε.Μανωλόπουλος

Ομολογία αποτυχίας: «Δεν θα κτίσουμε τείχος ανοσίας μέσω του εμβολιασμού – Στόχος η φυσική ανοσία» λέει ο Ε.Μανωλόπουλος

Στην κυνική ομολογία πως η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» δεν κατάφεραν να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού προχώρησε ο καθηγητής φαρμακολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

«Ο στόχος για το τείχος ανοσίας μέσω του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, έχει χαθεί», παραδέχθηκε ο Ε.Μανωλόπουλος, ομολογώντας με αυτόν τον τρόπο ότι κυβέρνηση και «ειδικοί» ενέπαιξαν τους πολίτες με τα περί τείχους ανοσίας.

Όπως είπε ο Ε.Μανωλόπουλος στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα 2 – 2,5 εκατ. ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας και πρόσθεσε ότι πλέον ο στόχος είναι να επιτευχθεί η ανοσία μέσω της φυσικής ανοσίας. Δηλαδή μετά από 1,5 περίπου χρόνο πανδημίας ο καθηγητής φαρμακολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου παραδέχεται ότι οι Σουηδοί με την ανοσία της αγέλης αντιμετώπισαν με τον «σωστό» τρόπο τον κορωνοϊό, άλλωστε και οι αριθμοί αυτό δείχνουν.

«Κάθε ένας που εμβολιάζεται είναι κέρδος τόσο για τον ίδιο όσο και για την κοινωνία. Ο στόχος θα επιτευχθεί μέσα από την φυσική ανοσία. Αρκετοί θα μολυνθούν, κάποιοι θα νοσήσουν και θα βρεθούν στις ΜΕΘ, και θα φτάσουμε στην ανοσία μέσα από αυτό τον έμμεσο, δύσκολο και πολύ δυσάρεστο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Ε.Μανωλόπουλος.

Για τα μέτρα… «πειθούς» της κυβέρνησης είπε: «Δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Ίσως να δίνονται πιο πολλά στοιχεία για τους νεκρούς από κορωνοϊό ώστε να συγκινήσει ή να “τρομάξει” όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες. Υπάρχει ένα όριο “εκμαυλισμού” που μπορούμε να ωθήσουμε την κοινωνία. Δώσαμε το καλοκαίρι 150 ευρώ στους νέους. Τι να κάνουμε τώρα; Να δίνουμε 500 ευρώ για να εμβολιάζονται;».

Δηλαδή μέσα από την «τρομοκρατία» θέλει να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν; Ή πιστεύει ότι οι Έλληνες θα δεχθούν να τους χορηγηθεί ένα ιατρικό σκεύασμα εάν τους δώσουν περισσότερα χρήματα;

Τα φάρμακα κατά του ιού

Αναφερόμενος στα φάρμακα κατά του κορωνοϊού, ο καθηγητής τόνισε ότι χορηγούνται νωρίς, αμέσως μετά την μόλυνση του ατόμου, μετά από 3-4 μέρες με την εκδήλωση των πρώτων συμπτωμάτων (ή και χωρίς συμπτώματα) και αποτρέπουν την εξέλιξη σοβαρής νόσου και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα μονοκλωνικά αντισώματα, φτάνουν ήδη στην Ελλάδα. Αυτά που περιμένουμε, τα φάρμακα που χορηγούνται από το στόμα που είναι πολύ πιο εύχρηστα, ήδη έχει γίνει η αίτηση για έγκριση από την εταιρεία Merc στις ΗΠΑ και πιστεύω ότι θα τα έχουμε πριν το τέλος του χρόνου στην Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Μανωλόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.