ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

55χρονη πλήρως εμβολιασμένη νοσεί από Covid-19 και «ζητεί πίσω την υγεία της» από κυβέρνηση και Pfizer/BioNTech

55χρονη πλήρως εμβολιασμένη νοσεί από Covid-19 και «ζητεί πίσω την υγεία της» από κυβέρνηση και Pfizer/BioNTech

Μια 55χρονη, μητέρα δύο παιδιών, το ένα ανήλικο, το άλλο μόλις ενηλικιώθηκε (βαριά δυσλεκτικό, έμεινε εκτός Πανεπιστημίου για λίγα μόρια λόγω της βάσης εισαγωγής της Ν.Κεραμέως, αν και κανονικά έμπαινε σε 17 σχολές βάσει του προγενέστερου κανονικού συστήματος) νόσησε από Covid-19, αν και πλήρως εμβολιασμένη με Pfizer/BioNTech από τον περασμένο Ιούνιο. Και με παρενέργειες, τότε.

Μιλώντας στο pronews.gr αναφέρει: «Έκανα το εμβόλιο για να πάρω πίσω τη ζωή μου και το μόνο που πήρα ήταν αβάσταχτοι πόνοι στο χέρι που το είχα κάνει, για αρκετές εβδομάδες. Την ίδια περιπέτεια με τις παρενέργειες είχε και η αδελφή μου που ζει στην επαρχία με το ίδιο εμβόλιο.

Και τώρα, μετά από λιγότερους από 4 μήνες από τον εμβολιασμό μου, νόσησα βαριά από Covid-19.

Τα παιδιά μου τα έδιωξα από το σπίτι σε συγγενείς, μόλις ένιωσα αδιαθεσία, για να μην μπουν σε καραντίνα.

Ευτυχώς είναι υγιέστατα μετά από διαδοχικά τεστ που έκαναν.

Εγώ είμαι μόνη και άρρωστη με πυρετό και σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

Δεν έχω την ελευθερία μου, ούτε την υγεία μου, ενώ στερούμαι και της παρουσίας των παιδιών μου.

Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει; Η Pfizer, Η κυβέρνηση; Ποιος;».

«Δυστυχώς», θα πούμε για άλλη μια φορά την αλήθεια: Κανείς!

Και να ευχηθούμε οι παρενέργειες του τότε, να μην γίνουν μόνιμες παρενέργειες του σήμερα ή του αύριο και να αναρρώσει χωρίς άλλες περιπέτειες η άτυχη γυναίκα.

Για το ότι νοσούν οι εμβολιασμένοι, μόνο πρώτο το είχε γράψει το pronews.gr πριν από οκτώ μήνες. Με όλο το «κόστος» που έχει η αλήθεια σε αυτή την χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στοιχεία της άτυχης γυναίκας στην διάθεση όποιου «αρμόδιου» θελήσει να πιστοποιήσει τον πόνο και την ταλαιπωρία της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.