ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο πλαστικός χειρούργος Α.Εξαδάκτυλος υπονόησε ότι οι ανεμβολίαστοι ίσως έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο

Ο πλαστικός χειρούργος Α.Εξαδάκτυλος υπονόησε ότι οι ανεμβολίαστοι ίσως έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο – 13:08) Μια αδιανόητη δήλωση έκανε ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, καθώς υπονόησε ότι οι ανεμβολίαστοι έχουν πρόβλημα ακοής και εγκεφάλου, διότι δεν ακούνε τις εκκλήσεις των «ειδικών» για την ανάγκη του εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα ο Α.Εξαδάκτυλος κλήθηκε να σχολιάσει την επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα και τόνισε ότι αυτή ήταν θετική γιατί «χτύπησαν καμπανάκια» σε αυτούς που δεν άκουγαν. «Τα καμπανάκια που χτυπούσαμε εμείς δεν ακουγόντουσαν», είπε ο Α.Εξαδάκτυλος.

https://www.vimeo.com/639667403

Τότε ο δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής του είπε ότι τα καμπανάκια τα άκουσαν τα 2/3 των Ελλήνων και εμβολιάστηκε κανονικά κατά του κορωνοϊού, με τον Α.Εξαδάκτυλο να ισχυρίζεται στη συνέχεια τα εξής: «Για το άλλο 1/3 πρέπει να χτυπήσει η καμπάνα που έχουνε προβλήματα ακοής. Και ξέρετε η ακοή επηρεάζεται σε δύο σημεία: Εξαρτάται από το εξωτερικό ‘ους’, δηλαδή στο αυτί, στο όργανο που μεταφέρει τον ήχο, αλλά μπορεί κανείς το πρόβλημα να το έχει εσωτερικά εκεί που ακούει, στο μέρος του εγκεφάλου του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά ο Α.Εξαδάκτυλος υπονόησε ότι οι ανεμβολίαστοι ίσως έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.