ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην διευθυντής του αμερικανικού CDC: «Οι εμβολιασμένοι μόνο στο Μέριλαντ είναι το 40% των νεκρών»!

Πρώην διευθυντής του αμερικανικού CDC: «Οι εμβολιασμένοι μόνο στο Μέριλαντ είναι το 40% των νεκρών»!

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του στο Fox News, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Robert Redfield δηλώνοντας ότι περισσότερο από το 40% των ανθρώπων που πέθαναν πρόσφατα από τον κορωνοϊό στο Μέριλαντ έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

«Συχνά οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι σπάνιο να πεθάνουν άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα. Τυχαίνει να είμαι ο ανώτερος σύμβουλος του κυβερνήτη Χόγκαν στην πολιτεία του Μέριλαντ. Τις τελευταίες 6-8 εβδομάδες, πάνω από το 40% των ανθρώπων που πέθαναν στο Μέριλαντ, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι», είπε ο Redfield ως απάντηση στον θάνατο του πρώην υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ.

Βέβαια τη στιγμή του θανάτου του από ιογενείς επιπλοκές, ο Πάουελ έδινε επίσης μάχη με τον καρκίνο του αίματος που μείωσε την ικανότητα πρόληψης της μόλυνσης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Μέριλαντ, το 65,7% των ενηλίκων στην πολιτεία είναι πλήρως ανοσοποιημένοι.

https://twitter.com/bbisback_4/status/1450408738897158147

Την ίδια στιγμή η βρετανική κυβέρνηση παραδέχτηκε στις 22/10/21, στη νεότερη έκθεσή της για την επιτήρηση εμβολίων, ότι (σελίδα 23):

«Τα επίπεδα αντισώματος Ν φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε άτομα που αποκτούν λοίμωξη μετά από δύο δόσεις εμβολιασμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον κορωνοϊό που δεν… ακούγονται ιδιαιτέρως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.