ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Υποχρεωτικό τεστ και για τους εμβολιασμένους»: O «ειδικός» της κυβέρνησης Δ.Σαρηγιάννης βάζει «στοπ» στις «ελευθερίες»

«Υποχρεωτικό τεστ και για τους εμβολιασμένους»: O «ειδικός» της κυβέρνησης Δ.Σαρηγιάννης βάζει «στοπ» στις «ελευθερίες»

«Τελειώνουν» σιγά-σιγά τα «προνόμια» των εμβολιασμένων, καθώς ο «ειδικός» της κυβέρνησης Δημοσθένης Σαρηγιάννης υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το τεστ και για τους εμβολιασμένους.

Ο Δ.Σαρηγιάννης τόνισε ότι αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες ή τουλάχιστον σταθεροποίηση τους στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων ημερών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Αν θέλουμε να μετριαστεί αυτή η αύξηση, πρέπει να διπλασιαστούν άμεσα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού», προσθέτοντας ότι σε αυτήν την κατεύθυνση, ο ίδιος θεωρεί κομβικό «να είναι υποχρεωτικό ένα τεστ για όλους τους εργαζόμενους, εμβολιασμένους ή όχι».

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ είπε επίσης ότι «υπάρχει πιθανότητα 10-12% να κολλήσει κορωνοϊό ένας εμβολιασμένος, που μπορεί να μην έχει καν συμπτώματα, ο οποίος μπορεί να μεταδώσει τον ιό και να συμβάλλει στην διασπορά του κορωνοϊού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο Δ.Σαρηγιάννης αναφέρθηκε στην μάσκα και ζήτησε από τους πιστούς να φορούν μάσκα σε όλη την διάρκεια του εκκλησιασμού τους και των λιτανειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.