Καταγγελία Δ.Γάκη: «Θέλουν εμμονικά να κρύψουν την πραγματικότητα – Δεν μπορείς να βρεις εάν ο ασθενής έχει εμβολιαστεί»

Καταγγελία Δ.Γάκη: «Θέλουν εμμονικά να κρύψουν την πραγματικότητα – Δεν μπορείς να βρεις εάν ο ασθενής έχει εμβολιαστεί»

Μια καταγγελία που δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τα στοιχεία που δίνονται στην δημοσιότητα από την κυβέρνηση έκανε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Ο Δ.Γάκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι δεν μπορείς να βρεις εάν κάποιος ασθενής είναι εμβολιασμένος ή όχι, μια καταγγελία που έρχεται την ώρα που παρατηρούμε ότι σε πολλά κράτη νοσηλεύονται περισσότεροι εμβολιασμένοι από ανεμβολίαστους, κάτι που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ δεν συμβαίνει στην Ελλάδα.

«Ξέρετε ότι για πχ. στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όταν γίνεται η εισαγωγή ενός ασθενούς δεν μπορείς να βρεις πουθενά εάν έχει εμβολιαστεί ή όχι; Και ότι σε πολλά νοσοκομεία έχω καταγγελίες ότι όταν η νοσηλεύτρια προσπαθεί να ενημερωθεί εάν είναι ένας ασθενής εμβολιασμένος ή όχι τους το απαγορεύουν αυστηρά κάποιοι γιατροί», είπε ο Δ.Γάκης.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Γιατί γενικώς υπάρχει στην Ελλάδα μια προσπάθεια να αποκρύψουν τα πραγματικά στοιχεία;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλουν εμμονικά να κρύψουν την πραγματικότητα και αυτή δεν κρύβεται. Γιατί εσείς όταν έχετε έναν συγγενή ή έναν φίλο που ξέρετε το τι έγινε γίνεστε αποδέκτης τουλάχιστον 10-20 περιστατικών κάθε μήνα. Αυτό μαθαίνεται, είναι αφέλεια να προσπαθείς να κρύψεις. Η πολιτική σε θέματα επιδημιολογικά για να μπορέσεις να εξασφαλίσεις την συνεργασία των πολιτών και για να μην αμφισβητεί το εμβόλιο ο πολίτης είναι η απόλυτη διαφάνεια», πρόσθεσε ο γιατρός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.