ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Βασιλακόπουλος: Να μην περνούν ούτε έξω από τα καταστήματα εστίασης οι ανεμβολίαστοι -Να απαγορευθούν οι μεικτοί χώροι

Θ.Βασιλακόπουλος: Να μην περνούν ούτε έξω από τα καταστήματα εστίασης οι ανεμβολίαστοι -Να απαγορευθούν οι μεικτοί χώροι

Να απαγορευτούν τελείως οι μεικτοί χώροι στην εστίαση ζήτησε ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι θέλει να απαγορευτεί τελείως η κοινωνική ζωή των ανεμβολίαστων πολιτών.

Ο Θ.Βασιλακόπουλος πρότεινε να απαγορευτεί η χρήση μεικτών χώρων στην εστίαση, με αυτούς να λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους τόσο μέσα όσο και έξω από τα μαγαζιά.

Δηλαδή οι ανεμβολίαστοι θα απαγορεύεται να κάθονται ακόμα και στο εξωτερικό των χώρων εστίασης, σύμφωνα με την πρόταση του Θ.Βασιλακόπουλου!

«Tα μέτρα δεν τηρούνται σχεδόν πουθενά, ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι δεν θα τα ακολουθεί», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Παράλληλα , σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.

«Είναι αστείο σε ένα κατάστημα όλοι οι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και εργαζόμενοι να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την επόμενη μέρα της πανδημίας τόνισε, πως θα σημειωθεί αύξηση κρουσμάτων ωστόσο δεν θέλησε να κάνει ακριβή πρόβλεψη, διότι όπως είπε, «χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου στην επιστήμη» αν δεν επαληθευτεί.

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό, όπου ένας άνθρωπος αντέδρασε επειδή τον υποχρεώνουν να εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

«Προχθές σε μια ταβέρνα σηκώθηκε ένας άνθρωπος και με έβρισε, επειδή τον υποχρέωνα να εμβολιαστεί να βάλει κάτι στο σώμα του.

Τον ρώτησα εσύ άνθρωπέ μου τι δουλειά κάνεις;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μου απάντησε καφετζής. Δηλαδή στην Ελλάδα, έχουμε φτάσει στο σημείο, ο καφετζής να έχει άποψη για το αν πρέπει να εμβολιαστεί ή όχι ο κόσμος», είπε ο Θ.Βασιλακόπουλος που μάλλον θέλει πολίτες ρομπότ να δέχονται κάτι εντολή που τους δίνει η ηγεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.