ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αποκλείονται» και από τα καταστήματα λιανικής οι ανεμβολίαστοι – Με υποχρεωτικό rapid test η είσοδός τους

Ανατροπή δεδομένων

«Αποκλείονται» και από τα καταστήματα λιανικής οι ανεμβολίαστοι – Με υποχρεωτικό rapid test η είσοδός τους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τα μέτρα που τα μέτρα που αναμένονται να ανακοινωθούν σήμερα από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Πιο συγκεκριμένα με υποχρεωτικό rapid test θα εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι σε όλα τα καταστήματα λιανικής, τα εμπορικά καταστήματα, τα malls, τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες , τα μέτρα θα αφορούν ανεμβολίαστους πολίτες και εργαζόμενους και θα επικεντρώνονται τόσο στο φάσμα της διασκέδασης και της εστίασης όσο και σε αυτό της εργασίας.

Συγκεκριμένα θα αυξηθεί ο αριθμός των rapid test των ανεμβολίαστων εργαζόμενων, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε δύο rapid test την εβδομάδα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ανεξαρτήτως της φύσης της εργασίας τους.

Σε ό,τι αφορά στους ελέγχους, δεδομένη είναι η αυστηροποίησή τους το επόμενο διάστημα προκειμένου να διαπιστωθεί αν γίνονται σωστά οι έλεγχοι με επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας στους εμβολιασμένους.

Επίσης παρελθόν θα θεωρούνται τα πλαϊνά προστατευτικά στα μαγαζιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εξωτερικοί μεικτοί χώροι διασκέδασης θα έχουν μόνο στέγαστρο και όχι πλαϊνά προστατευτικά, που χρησιμοποιούνται για την προστασία από το κρύο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.