ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σύσταση απαγόρευσης στην Γαλλία ως «επικίνδυνου» του εμβολίου mRNΑ της Moderna για ανθρώπους κάτω των 30 ετών!

Ίδιας ακριβώς τεχνολογίας με αυτό των Pfizer/BioNTech

Σύσταση απαγόρευσης στην Γαλλία ως «επικίνδυνου» του εμβολίου mRNΑ της Moderna για ανθρώπους κάτω των 30 ετών!

Απαγόρευση του σκευάσματος («εμβολίου») mRNA της αμερικανικής εταιρείας Moderna (ίδιου ακριβώς με το σκεύασμα Pfizer/BioNTech με κάποιες διαφορές ως προς την δραστική ουσία), συστήνει εκτάκτως η αρμόδια Υγειονομική Αρχή της Γαλλίας (HAS) για τους πολίτες κάτω των 30 ετών μετά τα συνεχή περιστατικά θανάτων και εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων!

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, η συγκεκριμένη εξέλιξη ήδη προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, διότι το συγκεκριμένο εμβόλιο χορηγείται στο σύνολο των χωρών της ΕΕ, χωρίς ηλικιακό περιορισμό και έχει χορηγηθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους κάτω των 30 ετών και στην Ελλάδα!

Ενώ η τεχνολογία mRNA στην οποία βασίζεται, θεωρούνταν στην Γαλλία «ασφαλής» τώρα τα αναθεωρημένα στοιχεία από τους θανάτους και τις παρενέργειες, έκαναν το Παρίσι να το απαγορεύσει με έκτακτη οδηγία!

Η Ανώτατη Αρχή Υγείας (HAS) της Γαλλίας, η οποία παρέχει συμβουλές για τον τομέα της υγείας, αλλά δεν έχει την αρμοδιότητα να απαγορεύει ή να δίνει άδεια σε φάρμακα και σκευάσματα, αναφέρεται με σαφήνεια σε κίνδυνο εμφάνισης μυοκαρδίτιδας, βασιζόμενη σε πρόσφατα στοιχεία για το εμβόλιο της Moderna και σε μια γαλλική έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες Δευτέρα.

«Στον πληθυσμό ηλικίας κάτω των 30 ετών ο κίνδυνος αυτός είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από Spikevax της Moderna», ανέφερε η HAS.

Οι αρχές σε άλλες χώρες -περιλαμβανομένων του Καναδά, της Φινλανδίας και της Σουηδίας– έχουν υιοθετήσει μια επιφυλακτική στάση απέναντι στο Spikevax λόγω των ανησυχιών για το ενδεχόμενο εμφάνισης προβλημάτων στην καρδιά μεταξύ των νέων.

Άραγε για πόσους «γκρίζους» θανάτους ευθύνεται στην Ελλάδα το εμβόλιο; Για πόσες χιλιάδες παρενέργειες; Για πόσο θα μας λένε ψέματα, όπως έκαναν με το εμβόλιο της ΑstraZeneca που το απαγόρευσαν μετά από 1,5 εκατ. εμβολιασμούς;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, το σκεύασμα της Moderna θα διατίθεται στην Ελλάδα και για την… τρίτη δόση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.