ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η πρώτη ομολογία-παραδοχή από «ειδικό»: «Οι εμβολιασμένοι έκαναν λάθος – Νόμισαν ότι τελείωσαν με τον κορωνοϊό»!

H απόκρυψη από την κυβέρνηση ότι μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό προκάλεσε το νέο κύμα μολύνσεων

Η πρώτη ομολογία-παραδοχή από «ειδικό»: «Οι εμβολιασμένοι έκαναν λάθος – Νόμισαν ότι τελείωσαν με τον κορωνοϊό»!

Οι εμβολιασμένοι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την έκρηξη του νέου κύματος του Covid-19, παραδέχθηκε για πρώτη φορά μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωναϊό, καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Τάκης Παναγιωτόπουλος.

Κάτι που βέβαια έχει αποκαλύψει μόνο πρώτο το pronews.gr.

O καθηγητής Δημόσιας Υγείας Τάκης Παναγιωτόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα ότι: «Δυστυχώς δόθηκε η αίσθηση με τα μέτρα που λήφθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου ότι περίπου τελειώνουμε με τον κορωνοϊό και πάντως ότι τελειώνουν με αυτόν οι εμβολιασμένοι. Αυτό δεν είναι σωστό, η πανδημία αφορά όλους μας. Δυστυχώς φοβάμαι ότι οι εμβολιασμένοι παίρνοντας αυτό το μήνυμα, προφυλάσσονται λιγότερο» σημείωσε το μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Τάκης Παναγιωτόπουλος καταδεικνύοντας την έκταση του προβλήματος.

Οι εμβολιασμένοι μέσα στην άγνοιά τους και την απόκρυψη από την κυβέρνηση ότι μολύνονται και μολύνουν, δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή με αποτέλεσμα να προκαλέσουν «σφαγή» στους ανεμβολίαστους, αλλά και στους εμβολιασμένους!

Και ο καθηγητής κατέληξε: «Ο καθένας να συνειδητοποιήσει την κατάσταση και να προστατέψει τον εαυτό του»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σώζων εαυτόν σωθείτω, δηλαδή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.