ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κόλαφος Κ.Βαθιώτη για τα νέα κυβερνητικά μέτρα: «Κράτος και ειδικοί είναι οι δύο πυλώνες της ολοκληρωτικής τυραννίας»

«Μια κυβέρνηση παλιάτσος με χιτλερικό μουστάκι, πως μπορεί να οργανώσει άρτια μια εκστρατεία εμβολιασμού;»

Κόλαφος Κ.Βαθιώτη για τα νέα κυβερνητικά μέτρα: «Κράτος και ειδικοί είναι οι δύο πυλώνες της ολοκληρωτικής τυραννίας»

Ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στο διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη το οποίο χαρακτήρισε «εμετικό» ενώ τα όσα πρόσθεσε ήταν κόλαφος για τα όσα η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Επικαλείται την επιστήμη για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να δικαιολογήσει τη συνέχεια της πανδημίας -το τέλος της οποίας ευαγγελιζόταν με τον εμβολιασμό. Είπε ότι το εμβόλιο παντού δίνει τη νίκη στον άνθρωπο και όχι στην ασθένεια, στην ελευθερία και όχι στους περιορισμούς. Που την είδε την καθολική νίκη; Όταν κάθε μέρα μας τρομοκρατούν με την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων; Όταν και οι ίδιοι παραδέχονται ότι έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου; Που είδε τη νίκη της ελευθερίας; Όταν η καθημερινότητά μας έχει γίνει κόλαση;».

Για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη όσον αφορά την «άρτια εκστρατεία εμβολιασμού που οργάνωσε η κυβέρνηση» ο κ. Βαθιώτης σημείωσε: «Μια κυβέρνηση παλιάτσος με χιτλερικό μουστάκι, πως μπορεί να οργανώσει άρτια μια εκστρατεία. Ας μάθουν πρώτα να διακρίνουν την προσφορά προνομίων, από την εκτόξευση απειλών και ας κάνουν μετά απολογισμό δεξιοτήτων. Ας μάθουν να χειρίζονται πρώτα τους πολίτες σαν ανθρώπους και όχι σαν πειραματόζωα και ας κοκορευτούν μετά ότι οργάνωσαν άρτια την εκστρατεία τους».

Για την αναφορά του πρωθυπουργού στο «συμβόλαιο τιμής που έχει συνυπογράψει με την κοινωνία και την αναγκαιότητα τήρησης των όρων της συμφωνίας», ο κ. Βαθιώτης υπογράμμισε:

«Η πολιτική μαριονέτα είχε στο μυαλό της το συμβόλαιο που έκανε μόνο με εκείνους που έχαψαν το παραμύθι του και πήγαν και εμβολιάστηκαν νομίζοντας έτσι πως θα πάρουν πίσω την ελευθερία τους. Τους μόνους που παραπλάνησε επικαλούμενος την προοπτική της δήθεν επιστροφής στην κανονικότητα, είναι οι εμβολιασμένοι».

Χαρακτήρισε δε, «μέρος σχεδίου» την απόφαση του πρωθυπουργού να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τέστ στις εκκλησίες οι πιστοί που δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Έλυσε το ελεγκτικό πρόβλημα που του κρατούσε δεμένα τα χέρια; Και διασφάλισε ότι στις εισόδους των ναών θα υπάρχει ένας αντίχριστος γκεσταπίτης που θα διενεργεί το βλάστημο έλεγχο; Όχι δεν είμαστε τόσο αφελείς. Το πρόβλημά του ήταν ότι η κυβέρνηση ήθελε να πάει όσο πιο ομαλά γίνεται στους περιορισμούς σε βάρος των πιστών και σε συνεννόηση με τον Αρχιεπίσκοπο και τον κο Τσίπρα που δεν έχει τσίπα. Όλα είναι μελετημένα τίποτα δε γίνεται τυχαία», ανέφερε ο κ. Βαθιώτης.

«Κράτος και ειδικοί», είπε, «είναι οι δύο πυλώνες της ολοκληρωτικής τυραννίας» ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό «να κοιταχτεί στον καθρέφτη για να δει ποιος είναι ο τσαρλατάνος».

«Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου μεγαλύτερο υποκριτή και φαρισαίο και θεομπαίχτη. Αυτός και η κυβέρνησή του είναι που προκάλεσαν ένα τερατώδη διχασμό ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και δεν αισχύνθηκε να δηλώσει ότι τα μέτρα δεν διέποντας από πνεύμα αντιπαράθεσης που γεννά διχασμούς. Αυτός που έφερε ξανά τον εμφύλιο στην Ελλάδα», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφορικά με το «κλείσιμο» του διαγγέλματος και την προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη «εμβολιαστείτε» εις τριπλούν ο κ. Βαθιώτης απαντά «Α, να χαθείτε, επίσης εις τριπλούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.