ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όσοι θα κάνουν την 3η δόση να ετοιμάζονται και για… καλοκαιρινή 4η: «Πιθανόν» δηλώνει καθηγητής

Όσοι θα κάνουν την 3η δόση να ετοιμάζονται και για… καλοκαιρινή 4η: «Πιθανόν» δηλώνει καθηγητής

Έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από τότε που πρώτα παγκοσμίως στο Ισραήλ ακούστηκε το σενάριο της 4ης δόσης εμβολίου κατά της Covid-19, και πλέον αρχίζει να μπαίνει στο διάλογο και στη χώρα μας μη μπορώντας κανείς να απαντήσει στο πότε θα τελειώσει όλο αυτό και αν η 4η δόση γίνει 5η κτλ…

Η συζήτηση βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο καθώς οι χώρες η μία μετά την άλλη επιχειρούν να υποχρεώσουν τους πολίτες τους να εμβολιαστούν για τρίτη φορά μέσα στο 2021.

Ο «ειδικός» καθηγητής Φαρμακολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Ευάγγελος Μανωλόπουλος προσπάθησε να εξηγήσει σε τηλεοπτική εκπομπή πόσο σημαντικά είναι τα μέτρα της Αυστρίας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που θα τεθεί σε ισχύ για όλους από τον Φεβρουάριο του 2022.

Πέραν τούτου ωστόσο ήρθε μία ερώτηση από τους παρουσιαστές της εκπομπής σχετικά με την πιθανότητα 4ης δόσης έξι μήνες μετά την 3η, δηλαδή περίπου λίγο πριν το καλοκαίρι.

Ρωτάνε οι δημοσιογράφοι:

«Θα κάνουμε τώρα την 3η δόση. Το καλοκαίρι πριν τις διακοπές θα ξανακάνουμε; Θα πάμε για 4η;»

Η απάντηση του καθηγητή δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις: «Πιθανόν!»

Δείτε μετά το 9:30 του παρακάτω αποσπάσματος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.