ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στρατιωτικός γιατρός Π.Καραναγνώστης: Οι 5 λόγοι που δεν εμβολιάζομαι (βίντεο)

«Τιμή μου να πολεμάω κάθε είδους φασισμό»

Στρατιωτικός γιατρός Π.Καραναγνώστης: Οι 5 λόγοι που δεν εμβολιάζομαι (βίντεο)

Ο στρατιωτικός γιατρός, λοχαγός του Υγειονομικού Παναγιώτης Καραναγνώστης, ο οποίος με 18 χρόνια υπηρεσίας που βρίσκεται σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού εξηγεί με ένα βίντεο τους πέντε λόγους για τους οποίους δεν εμβολιάζεται.

Όπως τονίζει ο πρώτος λόγος για τον οποίο δεν εμβολιάζεται είναι γιατί είναι νέος και υγιής και υποστηρίζει ότι το εμβόλιο για νέους είναι υπερβολή, καθώς μπαίνουν σε μονοπάτια πολύ σπάνιων και επικίνδυνων παρενεργειών.

Ένας ακόμα λόγος που δεν εμβολιάζεται είναι ότι ανήκει σε μια ομάδα στρατιωτικών γιατρών, οι οποίοι δεν έχουν το δικαίωμα παραίτησης, τονίζοντας ότι η ΣΑΣ είναι μια μεγάλη απάτη. Υποστηρίζει ότι «ένα σύστημα μου έχει φερθεί τόσο ύπουλα, με έχει δέσει για να μη φύγω και μου λέει εμβολιάσου αλλιώς αναστολή, αυτό ξεφεύγει από τα όρια του εκβιασμού και πάει στα όρια του βιασμού».

«Ο εκβιασμός και ο φασισμός δεν θα περάσει, είναι τιμή μου να πολεμάω κάθε είδους φασισμό», προσθέτει.

«Δεν εμβολιάζομαι γιατί έχω πειστεί από τα ΜΜΕ ότι οι ειδικοί μας δουλεύουν στα μούτρα», επισημαίνει επίσης ο στρατιωτικός γιατρός και δίνει σχετικά παραδείγματα.

Σημειώνει επίσης ότι κάθε χρονιά οι ΜΕΘ ήταν γεμάτες εδώ και πολλά χρόνια και ότι δεν οφείλεται απόλυτα στον Covid-19. Αναφέρεται στα όσα αναφέρουν περί πανδημίας των ανεμβολίαστων και υποστηρίζει ότι οι ανεμβολίαστοι παραμένουν σπίτι τους, ενώ οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

«Δεν εμβολιάζομαι ότι είναι ολοένα και πιο φανερό ότι τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση είναι εκβιαστικά», τονίζει ακόμα ο Π.Καραγνώσης. «Όλο αυτό είναι ένα στημένο παιχνίδι υπακοής», επισημαίνει ο γιατρός και ισχυρίζεται ότι οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό για να επιβάλλουν έλεγχο.

«Δεν εμβολιάζομαι και βγαίνω μπροστά πολεμώντας το φόβο, προκειμένου να επικρατήσει το δίκιο και το λογικό», τονίζει ακόμα.

Ο στρατιωτικός γιατρός λέει ότι «βγαίνω μπροστά γιατί έχω ορκιστεί να υπηρετώ τη Δημοκρατία».

«Όσο και εάν μου κόβουν το μισθό εγώ θα βρίσκω τρόπο να βιοπορίζομαι και να παλεύω για τα ιδανικά μου», τονίζει ο γιατρός και ολοκληρώνει τονίζοντας ότι «αυτό το παιχνίδι υπακοής δεν θα τους περάσει και ας μείνουμε σε αυτά που μας ενώνουν».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.