
Η Ματίνα Παγώνη τόνισε σήμερα ότι «τα χειρουργεία στα νοσοκομεία θα γίνουν κανονικά για να εξυπηρετηθούν και τα non covid περιστατικά».
Αναφορικά με το έγγραφο που απέστειλε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα στους Διοικητές των υγειονομικών Περιφερειών και με το οποίο ζητά να μειωθούν, όπου είναι εφικτό, τα τακτικά χειρουργεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από την πίεση στο ΕΣΥ λόγω της πανδημίας, η Ματίνα Παγώνη σχολίασε «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με το υπουργείο, απλώς εμείς λέμε πρέπει να γίνουν έχουμε δίκιο, απλώς δεν έγινε η διαχείριση της ιστορίας σωστά».
«Εμείς που είμαστε στα νοσοκομεία και διαχειριζόμαστε την κατάσταση θα διαχειριστούμε και αυτή. Το κάθε νοσοκομείο θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση να βολέψει την κατάσταση για να εξυπηρετηθούν».
Παράλληλα η Ματίνα Παγώνη τόνισε πως έχει έρθει σε επαφή με αντιεμβολιαστές και μετέφερε τις απόψεις τους. Αναφέρουν ότι ο τρόπος που διαχειριστήκαμε τα πράγματα δεν ήταν σωστός, το να βγαίνουμε συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης, μιας και αυτή είναι η άποψη τους. «Ίσως έπρεπε να αφήσουμε τον κόσμο πιο ελεύθερο. Είναι ένα σκεπτικό που πρέπει να μας προβληματίσει», σημείωσε η κ. Παγώνη.
Παγώνη: Διπλή μάσκα σε εσωτερικούς χώρους
«Είδα στα μαγαζιά εικόνες συνωστισμού που με φόβισαν», δήλωσε για την αυξημένη κίνηση στην αγορά. «Αυτές τις ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Είναι γιορτές. Είναι ο κόσμος έξω», συμπλήρωσε. Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και σε ορισμένα μέτρα προστασίας «να φορέσουμε διπλή μάσκα, σε εσωτερικούς χώρους και οι ανεμβολίαστοι για να είναι εντάξει να κάνουν ένα rapid test».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.