ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα τρία κορυφαία αιθέρια έλαια που καταπολεμούν την αϋπνία

Δυο σταγόνες από αυτά τα αιθέρια έλαια θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε

Τα τρία κορυφαία αιθέρια έλαια που καταπολεμούν την αϋπνία

Ο ποιοτικός ύπνος είναι σημαντικός για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Πολλοί όμως άνθρωποι δεν απολαμβάνουν τον ύπνο τους.

Μην απογοητεύεστε όμως καθώς υπάρχει λύση να αντιμετωπίσετε τις αϋπνίες.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά τα αιθέρια έλαια στα οποία “ορκίζονται’’ οι health experts και θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την insomnia. Ας δούμε τα κορυφαία.

Jasmine oil

Το γιασεμί είναι ένα ισχυρό έλαιο που βοηθάει πολύ στον ύπνο αλλά ενεργοποιεί και την μελατονίνη στον οργανισμό.

Μπορείτε να το απλώσετε στο πρόσωπό σας μαζί με την κρέμα σας ή να το τοποθετήσετε στα “pulse points” του σώματος σας όπως θα κάνατε με το άρωμά σας.

Lavender oil

Το άρωμα της λεβάντας αν και πιο ισχυρό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και θα απελευθερώσει όλη την ένταση της ημέρας.

Ψεκάστε τις μαξιλαροθήκες ή τον χώρο σας πριν κοιμηθείτε τοποθετώντας σταγόνες από έλαιο λεβάντας σε ένα βαποριζατέρ μαζί με νερό ή κατευθείαν στο δέρμα σας όπως στα χέρια η τα πόδια.

Cedarwood

Το κεδρόξυλο είναι ένα σύνηθες άρωμα σε πολλές κολόνιες αλλά επίσης αποτελεσματικό στην χαλάρωση. Βοηθάει στο να μειώσετε το άγχος καθώς διεγείρει την ντοπαμίνη στον εγκέφαλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ψεκάστε το στα μαξιλάρια ή το κρεβάτι πριν κοιμηθείτε. Μπορείτε επίσης να το αναμείξετε μαζί με έλαιο λεβάντας, φτιάχνοντας ένα φυσικό κοκτέιλ που θα σας μεταμορφώσει σε… Ωραία κοιμωμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.