Αναφορά στην εισαγγελία για την κατάσταση στις ΜΕΘ καταθέτει η ΠΟΕΔΗΝ

Αναφορά στην εισαγγελία για την κατάσταση στις ΜΕΘ καταθέτει η ΠΟΕΔΗΝ

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την κατάσταση στις ΜΕΘ αναμένεται να καταθέσει στις 9:00 η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ η αναφορά θα κατατεθεί παρουσία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Διαμαρτυρία στις 11:00 στο υπουργείο Υγείας

Η Ομοσπονδία προγραμματίζει για σήμερα στις 11:00 διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας και ζητά να λυθούν οικονομικά και θεσμικά αιτήματά της. Η Ομοσπονδία διεκδικεί, μεταξύ άλλων, ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία στα ΒΑΕ, αύξηση και επέκταση του επιδόματος επικινδυνότητας και ανθυγιεινής εργασίας, αύξηση μισθών, μόνιμο υγειονομικό επίδομα, άρση αναστολών εργασίας, μονιμοποίηση συμβασιούχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος Μιχάλης Γιάννακος κατήγγειλε ότι υπάρχουν ΜΕΘ οι οποίες παραμένουν κλειστές για VIP ασθενείς. Μετά τις δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είπε ότι τις επόμενες μέρες θα κληθεί από την Δικαιοσύνη. «Τις επόμενες μέρες θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποδείξει αυτά τα οποία λέει» είχε πει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.