ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Dr. Robert Malone: «Θα πεθάνουν παιδιά από τα εμβόλια – Η επικράτηση της Όμικρον θα κάνει τα εμβόλια περιττά»

Dr. Robert Malone: «Θα πεθάνουν παιδιά από τα εμβόλια  –  Η επικράτηση της Όμικρον θα κάνει τα εμβόλια περιττά»

O διεθνώς αναγνωρισμένος ιατρός και επιστήμονας Dr Robert Malone που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA, αλλά πλέον χαρακτηρίζεται ως HOAX εξαιτίας του σκεπτικισμού που εκφράζει για τα γονιδιακά σκευάσματα των Big pharma, ξαναχτυπά για τα εμβόλια!

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή ο Dr Malone μεταξύ άλλων ανέφερε πως: τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, ιδιαιτέρως στα παιδιά. Η αναλογία κινδύνου/οφέλους είναι εντελώς ανεστραμμένη.

Περισσότερα παιδιά θα πεθάνουν από αυτά τα εμβόλια από όσα θα σωθούν! Το εμβόλιο θα έπρεπε να κρατηθεί για όσους έχουν τον μέγιστο κίνδυνο απ’ αυτήν την ασθένεια.

Δε θα έπρεπε να έχουμε καθολικό εμβολιασμό! Δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να έχουμε υποχρεωτικότητα! Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι παράνομος και ανήθικος βάσει του Κώδικα της Νυρεμβέργης, του Κώδικα Δεοντολογίας των ΗΠΑ του 1981, της Συμφωνίας του Ελσίνκι.

Τα δεδομένα με την Όμικρον δημιουργούν μια ακόμη μεγαλύτερη ανισορροπία μεταξύ κινδύνου και οφέλους.

Ο καθηγητής αναφέρει πως δεν έχει πει πως δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται αλλά ότι θα έπρεπε να κρατηθούν για ορισμένους.

Τέλος ανέφερε πως είναι είναι πιθανό τις επόμενες λίγες εβδομάδες να αναγκαστώ να αλλάξω την άποψή μου και να πω ότι δεν βλέπω με ποιο τρόπο η αναλογία κινδύνου/οφέλους για τα εμβόλια mRNA ή για τα γενετικά εμβόλια με αδενοϊό έχει οποιαδήποτε λογική για να εμβολιάσουμε τον οποιονδήποτε πλέον

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.