ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Από τον Θ.Βασιλακόπουλο τα πρώτα λόγια μίσους για τους ανεμβολίαστους το 2022: «Ξεροκέφαλοι – Να αποκλειστούν»

Λόγια... «αγάπης» και το 2022

Από τον Θ.Βασιλακόπουλο τα πρώτα λόγια μίσους για τους ανεμβολίαστους το 2022: «Ξεροκέφαλοι – Να αποκλειστούν»

Στο ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να φιλοξενήσουν σήμερα όλους τους γνωστούς «τηλεγιατρούς» που το 2021 εξέφραζαν την «αγάπη» τους για τους ανεμβολίαστους.

Έτσι μετά τους Ν.Καπραβέλο και Μ.Παγώνη έκανε την εμφάνιση του και ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Αντίθετα με τους πρώτους καλεσμένους (Καπραβέλος-Παγώνη) ο Θ.Βασιλακόπουλος αποφάσισε να μην τρομοκρατήσει τους πολίτες, αλλά να εκφράσει την… «αγάπη» του για τους ανεμβολίαστους.

O καθηγητής Πνευμονολογίας μια μέρα που υποτίθεται ότι αγάπης και γιορτής αποφάσισε λοιπόν να κάνει την γνωστή του επίθεση στους πολίτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

«Πόσοι Έλληνες από ξεροκεφαλιά δυστυχώς δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Το δικαίωμα της μειοψηφίας των ξεροκέφαλων…», ξεκίνησε να λέει σε συζήτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο κλείσιμο των σχολείων.

Τότε δημοσιογράφος των διέκοψε για να του πει ότι τα παιδιά μπορούν να κάνουν και τηλεκπαίδευση.

Με τον Θ.Βασιλακόπουλο να εκφράζει την αντίθεση του με το κλείσιμο των σχολείων και να στη συνέχεια να λέει «εάν κάποιος πρέπει να αποκλειστεί από την κοινωνική δραστηριότητα, δεν είναι τα παιδιά μας για να προστατευτεί ο άλλος επειδή είναι ξεροκέφαλος. Ο άλλος που έχει αρνηθεί να εμβολιαστεί να μείνει μέσα αποκλεισμένος και οι υπόλοιποι να συνεχίσουμε να ζούμε τη ζωή μας».

Αυτές είναι οι δηλώσεις «αγάπης» από τον Θ.Βασιλακόπουλο, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ομολογούσε ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν προστατεύουν από τις συγκεκριμένες μεταλλάξεις…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=47&v=AsUD5fNXimg&feature=emb_title&ab_channel=KourtaliotisKourtas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.