ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στοιχεία από Δανία: «Οι εμβολιασμένοι με mRNA έχουν αρνητική προστασία για μόλυνση από την Όμικρον μετά από 3 μήνες»

Δείτε τα αποκαλυπτικά στοιχεία

Στοιχεία από Δανία: «Οι εμβολιασμένοι με mRNA έχουν αρνητική προστασία για μόλυνση από την Όμικρον μετά από 3 μήνες»

Εντύπωση προκαλούν τα στοιχεία που δημοσίευσε προ λίγων η Δανία αναφορικά με την μετάλλαξη Όμικρον και αυτό γιατί στον σχετικό πίνακα αναγράφεται ότι οι εμβολιασμένοι μετά τους τρεις μήνες έχουν αρνητική προστασία για μόλυνση!

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία που αφορούν την περίοδο από 2 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου του 2021 για την μετάλλαξη Όμικρον δείχνουν ότι τα mRNA εμβόλια έχουν αποτελεσματικότητα κάτω του μηδέν.

Να θυμίσουμε εδώ ότι όταν βγήκαν τα συγκεκριμένα σκευάσματα οι εταιρείες και οι «ειδικοί» υποστήριζαν ότι έχουν αποτελεσματικότητα περίπου στο 95% (ανάλογα με το εμβόλιο). Όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ούτε στο ελάχιστο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά όπως βλέπουμε στα στοιχεία της Δανίας η προστασία που προσφέρουν για την Όμικρον είναι ελάχιστη και αυτή μειώνεται ραγδαία μετά τους δύο μήνες, ενώ χαμηλή είναι και η προστασία για την Δέλτα μετά τους τρεις μήνες.

Όπως βλέπουμε στον πίνακα το σκεύασμα της Pfizer έχει αποτελεσματικότητα 55,2% τον πρώτο μήνα, πέφτει στο 16,1% τον δεύτερο και στο 9,8% στον τρίτο. Μάλιστα αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι μετά τον τρίτο η αποτελεσματικότητα γίνεται -76,5%!

Παρόμοια στοιχεία και γι’ αυτό της Moderna το οποίο έχει αποτελεσματικότητα 36,7% τον πρώτο μήνα, πέφτει στο 30% τον δεύτερο και στο 4,2% στον τρίτο. Μάλιστα αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι μετά τον τρίτο η αποτελεσματικότητα γίνεται -39,3%!

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς γίνεται να έχει ένα εμβόλιο αρνητική αποτελεσματικότητα, είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί και στη συνέχεια να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις.

Αυτό που όμως είναι βέβαιο είναι ότι οι εμβολιασμένοι κολλάνε πολύ εύκολα την Όμικρον, πιθανότατα πιο εύκολα και από τους ανεμβολίαστους, όπως φαίνεται από τα στοιχεία από Γερμανία και Δανία.

Δείτε τον πίνακα που δημοσίευσε η κυβέρνηση της Δανίας και αναδημοσιεύθηκε από τον Κ.Φαρσαλινό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.