ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δημιούργησαν 51 νέα σημεία για τη διενέργεια δωρεάν rapid test

Οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται στους σταθμούς όλη την εβδομάδα από τις 09:00 έως τις 15:00

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δημιούργησαν 51 νέα σημεία για τη διενέργεια δωρεάν rapid test

Το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΕΘΑ), προχωρά, από σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, στην ανάπτυξη 51 στεγασμένων και κατάλληλων σταθμών δειγματοληψίας για τη διενέργεια ταχέως διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) σε 36 περιφερειακές ενότητες της χώρας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, συνεχίζοντας να συμβάλλουν στην επιδημιολογική επιτήρηση του πληθυσμού στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν ετοιμότητα ανάπτυξης 53 επιπλέον σταθμών δειγματοληψίας για rapid test, εφόσον απαιτηθεί.

Τα σημεία δειγματοληψίας θα βρίσκονται κοντά σε στρατιωτικές μονάδες και στρατιωτικά νοσοκομεία και θα στελεχωθούν με ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο απαραίτητος υγειονομικός και τεχνολογικός εξοπλισμός (kit των rapid-test, tablet, μέσα ατομικής προστασίας του προσωπικού) θα διατεθεί από την Πολιτική Προστασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται στους σταθμούς όλη την εβδομάδα από τις 09:00 έως τις 15:00, πλην Σαββάτου και επισήμων αργιών, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.