Καθηγητής Granot: «Άχρηστα τα εμβόλια στην Όμικρον – Αφήστε τους ανθρώπους ελεύθερους να αποκτήσουν ανοσία»

Καθηγητής Granot: «Άχρηστα τα εμβόλια στην Όμικρον – Αφήστε τους ανθρώπους ελεύθερους να αποκτήσουν ανοσία»

«Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από το Omicron. Επομένως, αυτή η ασθένεια είναι εκτός ελέγχου και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν, προστατεύοντας τους πιο ευάλωτους και αφήνοντας τους άλλους να τους αφήσουμε ελεύθερους να ζήσουν τη ζωή τους. Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι μολυνθούν, ο Covid θα εξαφανιστεί. Έχουμε μια παραλλαγή πιο αδύναμη και πιο μεταδοτική που θα μολύνει όλον τον κόσμο. Και θα έχουμε αληθινά μια ανοσία της αγέλης. Για την ώρα αυτό δεν είναι εφικτό με εμβόλια.»

Tάδε έφη Er’el Granot, PhD Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Ariel. Ο Καθηγητής Granot προκρίνει τη φυσική ανοσία.

Και δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν ωστόσο οι δυνάμεις εκείνες που προωθούν το λεγόμενο Great Reset οι οποίες επιθυμούν πάσει θυσία παγκόσμιο αναγκαστικό εμβολιασμό ακόμα και του τελευταίου ανθρώπου πάνω στην γη παρά τις προειδοποιήσεις επιστημόνων να αφήσουν τα πράγματα έστω αυτή την ύστατη ευνοϊκή στιγμή να εξελιχθούν.

Επιπλέον μια νέα μελέτη που διεξήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Sheba διαπίστωσε ότι μια τέταρτη δόση του εμβολίου Pfizer για τον κορωνοϊό παρέχει ανεπαρκή προστασία έναντι της παραλλαγής Omicron του Covid-19.

Η καθηγήτρια Gili Regev-Yochay, ειδική σε μολυσματικές ασθένειες, είπε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι μόνο προκαταρκτικά.

Σύμφωνα με αυτήν, «το εμβόλιο αυτό για την Omicron δεν είναι αρκετά καλό».

Ωστόσο, τόνισε ότι είναι «μάλλον καλή ιδέα» να γίνει μια τέταρτη δόση σε ομάδες που διατρέχουν κίνδυνο». Δηλαδή όχι στον γενικό πληθυσμό.

Η μελέτη Sheba περιλαμβάνει 270 εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στους οποίους χορηγήθηκε τέταρτη δόση είτε με το εμβόλιο Pfizer είτε με το εμβόλιο Moderna, και μια ομάδα ελέγχου εργαζομένων στους οποίους δεν χορηγήθηκε καθόλου δεύτερη αναμνηστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.