ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Nέα σουηδική μελέτη «κόλαφος»: «Τελικά τα εμβόλια αλλάζουν το DNA – Οδηγούν σε ένα νέο είδος χρόνιων ασθενειών»

Nέα σουηδική μελέτη «κόλαφος»: «Τελικά τα εμβόλια αλλάζουν το DNA – Οδηγούν σε ένα νέο είδος χρόνιων ασθενειών»

Και τελικά εκεί που πολλοί επιστήμονες το έλεγαν αλλά τα διάφορα ΜΜΕ και “ειδικοί” δεν αποδέχονταν τα εμβόλια mRNA επηρεάζουν και το DNA και το αποκάλυψε σουηδική μελέτη.

Είναι ακριβώς αυτό που οι ειδικοί σε θέματα υγείας και οι ελεγκτές γεγονότων έλεγαν για περισσότερο από ένα χρόνο ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί και μάλιστα “στοιχημάτιζαν” ή το χειρότερο λοιδωρούσαν όσους εξέφραζαν το αντίθετο.

Το μυαλό τους μάλλον ήταν στο πως θα εμβολιαστούν ακόμα και οι “πέτρες” γιατί έτσι “έπρεπε”, ή μαλλον έτσι ήθελε η κυβέρνηση.

Μια νέα σουηδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο MDPI διαπίστωσε ότι το εμβόλιο της Pfizer εισέρχεται στα ηπατικά κύτταρα και μετατρέπεται σε DNA, αμφισβητώντας τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 δεν αλλάζουν ούτε αλληλεπιδρούν με το DNA σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Είναι η πρώτη φορά που οι ερευνητές έδειξαν πώς ένα εμβόλιο mRNA μετατρέπεται σε DNA σε μια σειρά ανθρώπινων ηπατικών κυττάρων, ανέφεραν οι Epoch Times.

Ο Δρ Peter McCullough, παθολόγος, καρδιολόγος και επιδημιολόγος, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους επικριτές των εμβολίων COVID, δήλωσε ότι τα ευρήματα έχουν “τεράστιες επιπτώσεις μόνιμης χρωμοσωμικής αλλαγής” που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα “εντελώς νέο είδος χρόνιων ασθενειών”.

Το CDC διαβεβαιώνει τους Αμερικανούς ότι το mRNA και η πρωτεΐνη spike που παράγεται στα εμβόλια COVID-19 για τη δημιουργία ανοσολογικής απόκρισης “δεν διαρκούν πολύ στο σώμα”.

Στην ιστοσελίδα του, ο οργανισμός αναφέρει: “Τα κύτταρά μας διασπούν το mRNA και το αποβάλλουν μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η πρωτεΐνη spike, όπως και άλλες πρωτεΐνες που δημιουργεί ο οργανισμός μας, μπορεί να παραμείνει στο σώμα έως και μερικές εβδομάδες”.

Επιπλέον, το CDC αναφέρει σε μια ιστοσελίδα με τίτλο “Μύθοι και γεγονότα σχετικά με τα εμβόλια COVID-19” ότι “το γενετικό υλικό που παραδίδεται από τα εμβόλια mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα των κυττάρων σας”

Ωστόσο, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Lund στο Μάλμε της Σουηδίας διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο mRNA εισέρχεται στα ανθρώπινα ηπατικά κύτταρα και ενεργοποιεί το DNA του κυττάρου στον πυρήνα για να αυξήσει την παραγωγή της έκφρασης του γονιδίου LINE-1 για την παραγωγή mRNA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η όλη διαδικασία έγινε μέσα σε έξι ώρες και δημοσιεύθηκε από το Τμήμα Κλινικών Επιστημών του πανεπιστημίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.