ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Ιρίνα Σάικ δεν κάνει δίαιτα- Τί κάνει για να μην παίρνει βάρος;

Η Ιρίνα Σάικ δεν κάνει δίαιτα- Τί κάνει για να μην παίρνει βάρος;

Μάθε τα διατροφικά μυστικά της κοπέλας του Κριστιάνο Ρονάλντο…

Η καλλονή, διαθέτει ένα από τα πιο θηλυκά και καλογυμνασμένα σώματα στο χώρο του μόντελινγκ! 

Ποια είναι τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της;

#1 Πίνει άφθονο νερό!

Σε καθημερινή βάση προσπαθεί να πιεί πάνω από 1,5 λίτρο, για να ενυδατώνει την επιδερμίδα της και να κρατάει το μεταβολισμό της σε υψηλά επίπεδα.

#2 Δεν στερείται κανένα φαγητό!

Η ίδια δήλωσε στην αγγλική Vogue ότι σιχαίνεται τις δίαιτες και ποτέ δεν έχει καταφέρει να τηρήσει κατά γράμμα κάποιο διατροφικό πρόγραμμα. Με χιούμορ δηλώνει ότι αν κάποιος δει τις ποσότητες που τρώει όταν βρεθεί σε ένα εστιατόριο θα αναθεωρήσει όσον αφορά την άποψή του για τη διατροφή των μοντέλων,  αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

 #3 Τρώει γλυκά με μέτρο.

Το τοπ μόντελ τονίζει χαρακτηριστικά: «Θα φάω και παγωτό και το αγαπημένο μου κέικ, αλλά με μέτρο σαν συμπλήρωμα μιας απόλυτα ισορροπημένης διατροφής».

#4 Γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, αν νιώσει ότι η διατροφή της «ξέφυγε» λίγο ακολουθεί ένα πιο εντατικό πρόγραμμα αερόβιας άσκησης τις επόμενες ημέρες, για να επανέλθει 100%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.