Η όμορφη γυναίκα που πάσχει από σπάνια γενετική πάθηση και το πρόσωπό της μεταμορφώνεται (φωτό, βίντεο)

Η όμορφη γυναίκα που πάσχει από σπάνια γενετική πάθηση και το πρόσωπό της μεταμορφώνεται (φωτό, βίντεο)

Ένα μαρτύριο βιώνει μία μητέρα τριών παιδιών από το Χάντερσφιλντ της Βρετανίας. Η 41χρονη κληρονόμησε μια σπάνια γενετική πάθηση από τον πατέρα της, με αποτέλεσμα το δέρμα της να θυμίζει “κροκόδειλο”.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη γυναίκα υποφέρει από νευροινωμάτωση τύπου 1 (NF1), με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του κορμιού της να είναι καλυμμένο από μικρά ογκίδια. Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται αμέσως μετά την εφηβεία της.

“Ο πατέρας μου ήταν ένας κλειστός άνθρωπος. Ποτέ δεν μιλούσε για την νευροινωμάτωση από την οποία υπέφερε κι εκείνος. Νομίζω όμως πως ένιωθε ένοχος επειδή μου το πέρασε. Πιστεύω ότι το να με βλέπει έτσι τον πλήγωνε”.

Η Rachael Reynolds λόγω της ασθένειας της βγάζει μικρές φουσκάλες στο κορμί της, και κυρίως στη πλάτη, στο στομάχι, στα μπράτσα, στα πόδια αλλά και στο πρόσωπο της.

Η ίδια όπως εξομολογείται φοβάται να μιλήσει σε άνθρωπο καθώς κάποιοι έχουν το θράσος να την κοροϊδεύουν και να της λένε πως δείχνει σαν να την δάγκωσε… κροκόδειλος. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπει ανθρώπους να μοιάζουν αηδιασμένοι όταν τους πλησιάζει και τους μιλάει.

Εκείνη φοβόταν πως λόγω της σπάνιας γενετικής της πάθησης δεν θα κατάφερνε ποτέ να βρει σύντροφο. Τελικά όμως είχε άδικο, μιας και γνώρισε τον άντρα της ο οποίος κατάφερε να την αποδεχτεί όπως είναι και να δει πίσω από την εξωτερική της εμφάνιση. Η γυναίκα παντρεύτηκε με τον 46χρονο Mike το 2013.

Όπως η ίδια εξομολογείται, η πάθηση της δεν έχει θεραπεία. Το μόνο που μπορεί να κάνει για να την απαλύνει, είναι συνεχείς θεραπείες με laser, ενώ τονίζει ότι οι εγκυμοσύνες της έκαναν χειρότερα τα πράγματα.

“Νιώθω πως κάθε μια εγκυμοσύνη μου, το έβγαλε ακόμα πιο έξω. Οι ορμόνες έκαναν χειρότερα τα πράγματα, και όταν κοιτάω φώτο πριν από δέκα χρόνια, αντιλαμβάνομαι ότι είμαι πολύ χειρότερα απ΄ότι ήμουν τότε. Το laser με βοήθησε πολύ αλλά θα πρέπει να κάνω και πολλές άλλες συνεδρίες. Μπορώ να κρύψω τα άλλα σημεία του σώματός μου αλλά όχι και το πρόσωπο, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι”.

Αν και τα τέσσερα παιδιά της δεν έχουν κληρονομήσει αυτή την γενετική διαταραχή, εκνευρίζονται πολύ όταν κάποιοι “εξυπνάκηδες” κάνουν bullying στην μητέρα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.