Πιες αυτά τα δύο βότανα και «χτύπα» την κυτταρίτιδα στη ρίζα της

Πιες αυτά τα δύο βότανα και «χτύπα» την κυτταρίτιδα στη ρίζα της

Η κυτταρίτιδα ανέκαθεν αποτελούσε πρόβλημα που απασχολούσε όλες μας. Άλλες πολύ, άλλες λιγότερο.

Οι διατροφικές μας συνήθειες δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που επηρεάζει το μέγεθος του προβλήματος, αφού τόσο η ποιότητα του δέρματός μας όσο και η κληρονομικότητα σχετίζονται άμεσα με την όψη του φλοιού πορτοκαλιού που τόσο μας απογοητεύει κάθε φορά που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη μας.

Τελικά τι μπορούμε να κάνουμε για να ελαττώσουμε την κυτταρίτιδα στο κορμί μας;

Πέρα από τον υγιεινό τρόπο ζωής που θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια, υπάρχουν μερικά ακόμα διατροφικά tips που μας βοηθούν να αισθανθούμε καλύτερα με το σώμα μας. Ένα από αυτά, είναι το ρόφημα που αποτελείται από δύο θαυματουργά βότανα, των οποίων ο συνδυασμός χτυπά την κυτταρίτιδα στη ρίζα της.

Ποια είναι τα βότανα αυτά; Η λουίζα και το φασκόμηλο.

Ώρα να ετοιμάσεις το αφέψημα που θα λατρέψεις.

Υλικά

• Μία κούλα ζεστό (όχι βραστό) νερό
• 1 φακελάκι λουίζα
• 1 φακελάκι φασκόμηλο

Το ρόφημα αυτό σου χαρίζει το αίσθημα κορεσμού, ενώ συμβάλλει σημαντικά στην καύση λίπους. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά διουρητικό, πράγμα που σημαίνει ότι συμβάλλει σημαντικά και στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό σου.

Κατανάλωσε το πρωί αλλά και το βράδυ πριν κοιμηθείς. Θα πρέπει, πάντως, να έχεις στο μυαλό σου ότι στην περίπτωση που αποφασίσεις να το πιείς λίγο πριν κοιμηθείς, είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί να ξυπνήσεις για να επισκεφτείς το μπάνιο.

Αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή : limeandlife

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.