ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θέμα χρόνου η λειτουργία χώρου εποπτευόμενης χρήσης από τον ΟΚΑΝΑ

Θέμα χρόνου η λειτουργία χώρου εποπτευόμενης χρήσης από τον ΟΚΑΝΑ

Ζήτημα ημερών είναι να εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση για τη χορήγηση άδειας λειτουργείας για χώρο εποπτευόμενης χρήσης από τον ΟΚΑΝΑ, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.

Η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υγείας έχει ήδη συντάξει σχέδιο Υπουργικής Απόφασης και μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η διοικητική διαδικασία. «Ο ΟΚΑΝΑ, που έχει αιτηθεί την άδεια λειτουργίας χώρου εποπτευόμενης χρήσης, έχει στο παρελθόν επιτυχώς λειτουργήσει αντίστοιχο χώρο, με το πρότζεκτ “Οδυσσέας”» επισήμανε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Την επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τη λειτουργία των χώρων εποπτευόμενης χρήσης που είχε νομοθετήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, κατέθεσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης. «Τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί αφόρητα το φαινόμενο της δημόσιας χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών. Είναι το έσχατο στάδιο ενός χρήστη, να κάνει δημόσια χρήση. Αυτό δεν δημιουργεί μόνο όχληση αλλά υπάρχουν κίνδυνοι και για τον ίδιο και για τη δημόσια υγεία» είπε ο κ. Καμίνης και ζήτησε από τον υφυπουργό Υγείας να ενημερώσει τη Βουλή για τα βήματα που έχουν γίνει και το χρονοδιάγραμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Καμίνης έθεσε επίσης και το θέμα του ΚΕΘΕΑ, διατυπώνοντας την πλήρη αντίθεση του Κινήματος Αλλαγής με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που, όπως είπε, αποτελεί μια σπάνια περίπτωση πετυχημένου ΝΠΙΔ που ασκεί με επιτυχία δημόσια λειτουργία και περιβάλλεται με εμπιστοσύνη από τους συλλόγους γονέων των χρηστών. «Το ΚΕΘΕΑ χρηματοδοτείται από το κράτος και το κράτος οφείλει να έχει ρόλο και να γνωρίζει πού πηγαίνουν τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου» απάντησε ο κ. Κοντοζαμάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.