ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην Ιταλία – Ανησυχία ΠΟΥ για τα κρούσματα που δεν εμφανίζουν συμπτώματα

Δεύτερος νεκρός από κορωνοϊό στην Ιταλία – Ανησυχία ΠΟΥ για τα κρούσματα που δεν εμφανίζουν συμπτώματα

Και δεύτερος ασθενής που είχε μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό πέθανε στην Ιταλία, σύμφωνα με πληροφορίες από το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκφράζει ανησυχία για τα κρούσματα που δεν έχουν σαφή επιδημιολογική σχέση

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκφράζει ανησυχία για τον αριθμό των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού που δεν έχουν σαφή επιδημιολογική σχέση, παρόλο που ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων εκτός της Κίνας παραμένει σχετικά μικρός, δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής του.

Τα κρούσματα χωρίς σαφή επιδημιολογική σχέση περιλαμβάνουν ανθρώπους που δεν έχουν ταξιδέψει στην Κίνα ούτε έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ανέφερε στο Twitter ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

Σύμφωνα με αναφορές, η νόσος παρέμεινε ήπια στο 80% των ασθενών του κορωνοϊού και ήταν σοβαρή ή κρίσιμη στο 20% των ασθενών αυτών, πρόσθεσε ο Τέντρος. Στο 2% των κρουσμάτων, ο ιός ήταν θανατηφόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μεγαλύτερη ανησυχία μας συνεχίζει να είναι το ενδεχόμενο ο Covid-19 να διαδοθεί σε χώρες με ασθενέστερα συστήματα υγείας», δήλωσε. «Έχουμε επίσης δημοσιεύσει ένα στρατηγικό σχέδιο ετοιμότητας και απόκρισης, που περιλαμβάνει έκκληση για 675 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξουμε χώρες, ιδιαίτερα αυτές που είναι περισσότερο ευάλωτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.